Oana Roman, „părăsită” de Marius Elisei: „Ne-a lăsat singure până și în vacanță! E casnic”

Oana Roman apare rar pe la evenimentele mondene alături de soțul ei, Marius Elisei. Se știe că vedeta e o împătimită a petrecerilor din oraș, însă partenerul ei de viață  nu vrea să o însoțească și pace. Fiica fostului premier al României se plânge că, până și în vacanțe, Marius le-a lăsat singurele, pe ea și pe fiica ei, Izabela.

Oana Roman și Marius Elisei au o căsnicie cu năbădăi Sursa: Instagram
Oana Roman și Marius Elisei au o căsnicie cu năbădăi Sursa: Instagram

Oana Roman și Marius Elisei au avut căsnicie cu suișuri și coborâșuri. Acum, cei doi au ajuns la un consens și se înțeleg destul de bine, deși vedeta mai anunță, câteodată, că ies scântei între ei, din diverse motive.

Oana Roman: „Marius nu are chef! Nu-i place!”

Chiar și așa, cei doi sunt trup și suflet pentru Iza, fiica lor, pentru care ar face orice. Zilele trecute, prezentă la lansarea parfumului Andei Adam, Oana a venit singură, ca de fiecare dată, și ne-a mărturisit că lui Marius nu-i plac mondenitățile.

Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat influencera, pentru Click!

Din ce înțelegem, partenerului de viață al fostei prezentatoare tv nu-i plac nici măcar vacanțele în sânul familiei. Așa că Oana își ia aproape săptămânal fiica, pe Iza, și pleacă amândouă să se relaxeze ba la munte, ba la mare.

Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, ne-a mai declarat Oana Roman.

Dovorț și împăcare!

Oana Roman are o căsnicie tumultuoasă cu Marius Elisei. Oana Roman a depus actele de divorț, în ianuarie 2021, după șase ani de căsnicie. Pe 15 februarie, vedeta și soțul ei se prezentau împreună la notar, unde au semnat, amiabil, actele de separare.

La acel moment, Marius Elisei plecase de acasă și locuia singur într-un apartament din Capitală. La patru luni, însă, de la divorț, Marius Elisei a decis să se întoarcă acasă, la familia lui, după ce Oana s-a îndurat să-i mai dea o șansă.

Motivul împăcării a fost chiar fiica lor, Izabela, care este foarte atașată de tatăl ei și nu vrea să stea fără el. După ce s-a împăcat cu Marius, Oana intenționa să mai facă o reînnoire a jurămintelor dintre ei, la biserică, însă a anulat aceste planuri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

ilie nastase botosani 2 jpg
tina turner jpg
Schengen FOTO Shutterstock
cub gabi bădălău png
shutterstock bani 1953888304 jpg
Elton John Foto profimedia 0739063759 jpg
cub delia png
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Sonia Argint Ionescu: „Am citit un articol foarte interesant, scris de istoricul și autorul „Sapiens” și „Homo Deus”, Yuval Noah Harari, despre cum ar putea arăta viitorul  Și nu mi place posibilul scenariu” jpeg
image png
cub mihai traistariu png
cub andreea perju png
Emilia Ghinescu. Sursa foto: Click!
cub Daniel Onoriu png