Oana Roman a renunțat la haine! S-a îmbrăcat într-un costum de baie mulat și a ieșit la plajă

Oana Roman este o influenceriță în toată puterea cuvântului, iar când vine vorba de relaxare o face în stilul ei specific. Vedeta a fost de-a dreptul fabuloasă în vacanță, când și-a făcut apariția la piscină precum o adevărată divă, lăsându-i pe toți cu gura căscată. 

image
Oana Roman a renunțat la haine! S-a îmbrăcat într-un costum de baie mulat și a ieșit la plajă

Oana Roman nu se dezminte, indiferent de critici și hateri, asumată și încrezătoare, influencerița a dat o lecție de stil și extravaganță celor prezenți la un resort din Eforie Nord. Fiica fostului premier al României a fost de-a dreptul ravisantă la piscină, într-un costum de baie mulat, negru, pe care l-a asortat cu o piesă de lenjerie, care a surprins pe toți cei prezenți la piscină. 

Cum putea să-și facă Oana Roman apariția altfel decât într-un fabulos halat roz aprins cu o trenă din volane, pe cap, purtând o pălărie de soare în aceeași nuanță. Vedeta a pozat precum o adevărată divă de Hollywood din perioada Epocii de Aur, în stilul lui Marylin Monroe, etalându-și formele armonioase. 

Anunțul Oanei Roman după ce mama sa a căzut și a ajuns la Urgențe

Oana Roman a împărtășit adeseori pe social-media despre starea de sănătate nu tocmai bună a mamei sale, Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani. Recent mama Oanei a suferit un accident, care datorită vârstei înaintate, poate avea urmări grave. Mioara Romana a căzut și s-a lovit foarte rău, astfel că necesitat să fie internată la secție de Urgențe a spitalului Elias. 

Influencerița s-a speriat teribil, mai ales că este foarte dedicată, îngrijirii mamei sale, ce are parte de asistență continuă, la centrul unde stă de ceva vreme. Oana a dezvăluit urmăritorilor de pe Instagram că mama ei va fi mutată de la Elias, la un alt spital pentru mai multe investigații. 

Mama a ajuns la Spitalul Elias, la UPU, apoi a fost internată la secția de neurochirurgie. Mâine o vom transfera în alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare.”, a anunțat Oana Roman, pe contul ei de socializare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

cub silvia chifiriuc png
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
cub loredana groza png
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
cub acident avioane Heathrow Londra
FotoJet jpg
colaj coolio png
FotoJet jpg
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Accidentul preotului Dobra FOTO Poliția Română jpg
image
image
image
image
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
francisca (10) JPG
colaj coolio png
cub loredana groza png
FotoJet jpg
BeFunky collage (12) jpg