Mioara Roman, intervenție chirurgicală complicată! Anunțul făcut de Oana Roman, fiica sa

Oana Roman trece prin momente dificile, întrucât mama sa, Mioara Roman, va suferi o intervenție chirurgicală complicată. În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit considerabil, iar internările la spital au devenit din ce în ce mai frecvente, spre îngrijorarea Oanei. 

cub mioara roman png

„Mă duc la spital. Mama va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: Oana, detalii dureroase despre Mioara Roman: «Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf»

În ultima săptămână, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că și-a dedicat tot timpul mamei sale, care se află într-o situație dificilă.

Urmăritorii săi nu s-au abținut și au criticat-o pe aceasta că își lasă partenerul de viață și fiica să muncească, în timp ce ea nu face nimic. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a dat imediat o explicație.

„V-am spus că atunci când mai apare câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (…) Da, de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine”, a spus vedeta.

Vezi și: Catinca Roman, despre abuzurile suferite, prima palmă luată și relația cu familia: "Nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut"

Mioara Roman a ajuns anul acesta de patru ori la spital. Cea mai recentă spitalizare a avut loc pe 1 septembrie. Spitalizarea precedentă a venit în urma unei accidentări pe care a suferit-o în incinta clinicii de geriatrie, în care se află internată de mai mult timp.

Mioara Roman a fost căsătorită 33 de ani cu Petre Roman

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, este fosta soție a lui Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și o au împreună pe Oana Roman. 

Înainte de Petre Roman, Mioara mai avut un mariaj, care a durat 12 ani, din care a rezultat fiica ei cea mare, Catinca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net