Mioara Roman, intervenție chirurgicală complicată! Anunțul făcut de Oana Roman, fiica sa

Oana Roman trece prin momente dificile, întrucât mama sa, Mioara Roman, va suferi o intervenție chirurgicală complicată. În ultima perioadă, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit considerabil, iar internările la spital au devenit din ce în ce mai frecvente, spre îngrijorarea Oanei. 

cub mioara roman png

„Mă duc la spital. Mama va suferi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, le-a spus Oana Roman urmăritorilor de pe Instagram.

Citește și: Oana, detalii dureroase despre Mioara Roman: «Anul ăsta facem sărbătorile fără mama. I-au găsit ceva la tomograf»

În ultima săptămână, Oana Roman le-a mărturisit fanilor că și-a dedicat tot timpul mamei sale, care se află într-o situație dificilă.

Urmăritorii săi nu s-au abținut și au criticat-o pe aceasta că își lasă partenerul de viață și fiica să muncească, în timp ce ea nu face nimic. Vedeta nu a stat pe gânduri și le-a dat imediat o explicație.

„V-am spus că atunci când mai apare câte un băiețaș d-ăsta crescut prost, de care părinților ar trebui să le fie rușine. Vă arăt ca să vă feriți de ei, iar cei care aveți copii, să încercați să-i educați ca să nu ajungă așa. (…) Da, de trei zile stau ca împuțita lângă mama și mă zbat să fac tot ce pot să-i fie bine”, a spus vedeta.

Vezi și: Catinca Roman, despre abuzurile suferite, prima palmă luată și relația cu familia: "Nu mă plăceam, pentru că nici ai mei nu m-au plăcut"

Mioara Roman a ajuns anul acesta de patru ori la spital. Cea mai recentă spitalizare a avut loc pe 1 septembrie. Spitalizarea precedentă a venit în urma unei accidentări pe care a suferit-o în incinta clinicii de geriatrie, în care se află internată de mai mult timp.

Mioara Roman a fost căsătorită 33 de ani cu Petre Roman

Mioara Roman, în vârstă de 82 de ani, este fosta soție a lui Petre Roman. Cei doi au fost căsătoriți din 1974 până în 2007 și o au împreună pe Oana Roman. 

Înainte de Petre Roman, Mioara mai avut un mariaj, care a durat 12 ani, din care a rezultat fiica ei cea mare, Catinca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bani falsi sursa igpr
reghe corina caciuc jpeg
cub reghecamf bătaie png
lucrari drum expres craiova pitesti foto cnair jpeg
HUAWEI nova 10 Pro jpg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg