Reacția Mioarei Roman după ce a aflat de moartea fostului soț

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman se chinuie s-o repună pe picioare pe mama sa, Mioara Roman, după operația la șold! A internat-o într-un centru de recuperare nou-nouț, unde fosta soție a lui Petre Roman a primit și vestea că fostul ei soț, Iosif Zilahy, a încetat din viață. Oana și Catinca au încercat să-i ascundă mamei lor decesul primului soț, însă tot a aflat.

La sfârșitul lunii septembrie, Iosif Zilahy, fostul soț al Mioarei Roman, a încetat din viață, la vârsta de 90 de ani. Catinca și Oana, fiicele ei, au vrut s-o menajeze inițial pe mama lor și să îi dea vestea după ce se termină totul.

Internată într-un nou centru de recuperare la Snagov, după operația suferită la șold, Mioara Roman a aflat uitându-se la televizor că primul ei soț a încetat din viață. Mioara se află, în acest moment, în scaun cu rotile. Vestea a cam dărâmat-o. 

Oana Roman: „A fost o neînțelegere! Catinca nu a luat în calcul lucrul ăsta!”

A fost o neînțelegere, Catinca a zis că hai să-i spunem după ce se încheie tot, dar mama se uită la televizor. Catinca nu a luat în calcul lucrul ăsta și a fost o neînțelegere. Toată lumea a înțeles că mama nu a știut, dar mama a știut din prima zi, pentru că s-a uitat la televizor și a aflat imediat!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Ce viață de lux are Mioara Roman la noul azil!

Ajunsă la 82 de ani, Mioara Roman a avut mai multe probleme serioase de sănătate în ultimul an. A fost operată recent la șold, după ce a căzut la azilul unde era internată, iar acum se recuperează destul de bine la un centru nou-nouț, deschis pe malul lacului Snagov. Fosta soție a lui Petre Roman merge încă în cărucior, dar face progrese vizibile de la o zi la alta.

Mama este în acest moment la un centru de recuperare medicală, un loc în care face kinetoterapie, terapie și tot felul de proceduri, pentru ca să-și revină după operația la șold. În centrul unde stă ea nu există aparatura necesară.

Nu se deplasează cum trebuie, se deplasează cu căruciorul, poate să meargă singură, doar că nu poate să meargă mult și repede. Stă acolo ca să-și recapete abilitatea de a merge un pic mai bine!

Am dus-o în acest centru de la Snagov, care abia s-a inaugurat, e o investiție de 30 de milioane de euro acolo, e ca un resort, are coafor, manechiură, pedichiură, are lac și pădure, restaurant. E foarte bine pentru ea acolo pentru perioada de recuperare pe care o traversează acum”, ne-a mai dezvăluit Oana Roman.

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, a fost sportiv și antrenor de scrimă. Mioara Roman a fost căsătorită cu acesta timp de 12 ani. Cei doi s-au despărțit, însă, atunci când Catinca era doar un bebeluș și avea 7 luni. Catinca i-a fost alături tatălui ei până în ultima clipă de viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net