Mioara Roman trece prin clipe cumplite. A ajuns într-un scaun cu rotile: „Suferă mult”

Ultima actualizare:

Oana Roman este trup și suflet alături de mama sa! Vedeta ne-a declarat în exclusivitate cum se simte, în aceste momente, mama ei, mai ales că în septembrie a ajuns de urgență pe masa de operație.

Mioara Roman, fosta profesoară de limba arabă, suferă enorm la cei 82 de ani pe care îi are. Mama Oanei este singură, a ajuns în scaun cu rotile, iar starea ei e din ce în ce mai fragilă.

În septembrie, fosta soție a lui Petre Roman a trecut printr-o operație la șold, după o căzătură serioasă. Oana Roman ne-a vorbit mai multe despre starea de sănătate a mamei sale.

„După operație, am internat-o pe mama într-un centru nou de  îngrijiri paliative, pentru că se deplasează foarte greu. Este în cărucior, face eforturi mari să meargă, dar îi este foarte greu singură. Acolo unde era ea la azil nu aveau aparatura și nici tratamentele care îi trebuiau ei pentru a se recupera. Acum, mama este la un centru nou nouț pe malul lacului din Snagov. La două zile după ce s-a deschis acel centru am și băgat-o acolo. Sunt foarte mulțumită de cum e îngrijită! Mama face acolo kinetoterapie, exerciții, bicicletă, mers. Are un program întreg acolo, evoluează încet, încet în fiecare zi.”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Vezi si: Oana Roman, „părăsită” de Marius Elisei: „Ne-a lăsat singure până și în vacanță! E casnic”

 Oana Roman își vizitează mereu mama

„Încerc să fac tot ce pot pentru ca mamei mele să îi fie bine, să fie cât mai bine îngrijită, să fie cât mai liniștită, să fiu lângă ea cât pot. Atunci când merg la ea îi duc prăjituri pentru diabetici pentru că ea nu are voie de zahăr și încerc să variez așa și să îi duc mereu câte ceva bun dar care în același timp nici să nu îi facă rău.

Mama este supărată pentru ceea ce i se întâmplă. Are foarte multe momente în care îmi spune că nu credea că o să ajungă așa, că îi pare rău, că nu mai poate să meargă cum mergea și așa mai departe, dar din păcate ea are și niște degenerări cognitive care din păcate nu pot fi date înapoi. Facem tot posibilul să le ținem cât de mult se poate în loc, dar măcar este super îngrijită, este într-un loc foarte frumos”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Citește si: Oana Roman nu vrea să se recăsătorească cu Marius: «M-am lăsat păgubașă»

Oana Roman, despre casnicia ei: „Acum relația mea cu Marius este mai pașnică!”

Vedeta a dorit să precizeze și faptul că, în aceste momente, relația sa cu Marius Elisei este pe un făgaș normal, având în vedere certurile și despărțirile din ultima perioadă.

„Marius este bine, Isa este cu școala cu activitățile ei de zi cu zi. Acum ne ocupăm și de grădină să o punem la punct să facem curățenia de toamnă mai târzie. Acum relația mea cu Marius este mai pașnică. Încercăm să trecem peste diferențele de opinie pe care le avem în anumite subiecte. Asta nu înseamnă că nu ne mai ciondănim și nu avem discuții dar cumva reușim să trecem peste. La noi în relație nimeni nu mediază conflictele. Fiecare trebuie să lase câte puțin de la el, asta este la noi.”, a declarat Oana Roman, pentru Click!.

Oana Roman a dorit să precizeze și faptul că în ciuda problemelor pe care le are, în ultima perioadă, este atentă să nu își neglijeze propria persoană.

„Fac tratamente de remodelare corporală în continuare, am grijă și de fața mea, încerc să îmi iau timp și pentru mine, chiar dacă am foarte multă treabă și foarte multe drumuri și foarte multe proiecte”, a declarat influencera, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net