Oana Roman își vinde casa la un preț astronomic

Oana Roman a luat o decizie radicală! Fiica fostului premier Petre Roman a hotărât să scoată la vânzare casa în care locuiește alături de Marius Elisei și fiica pe care o au împreună. Suma pe care o cere este una pe măsură și, în mod sigur, nu oricine și-ar permite să locuiască aici.

Oana Roman își vinde vila
Oana Roman își vinde vila

Oana Roman a luat o decizie radicală, pe care a calculat-o totuși cu atenție. Fiica lui Petre Roman a decis să vândă locuința în care trăiește în momentul actual pentru că aceasta este mult prea mare și greu de întreținut. Oana susține că, în plus, nici măcar nu petrece atât de mult timp acasă, așadar și-ar dori să se mute într-un loc mai micuț. 

Citește și: Oana Roman a vorbit despre problemele cu anxietatea 

Oana Roman cere un preț astronomic pentru vila din Tunari

Oana Roman și-ar dori să vândă locuința, însă dacă nu găsește un cumpărător, este dispusă și să o închirieze în schimbul a 2.500 de euro pe lună. Da, ați citit bine! Prețul pentru care este pregătită să renunțe la vila de lux care i-a fost cămin o vreme este unul pe măsură: 480.000 de euro. Desigur, trebuie să recunoaștem că imobilul arată foarte bine și este evident că Oana nu a ținut cont de bani atunci când s-a ocupat de aranjarea acestuia. 

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 metri pătrați teren, 340 metri pătrați desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019. Livadă cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul prin care Oana anunță că dorește să-și vândă sau închirieze locuința. 

De altfel, Oana Roman vorbea pe contul personal de Instagram despre faptul că nici pe ea nu au ocolit-o facturile aberante, deși întotdeauna a comunicat indexul la timp pentru a evita situațiile neplăcute. Vedeta recunoaște că multe dintre cheltuieli au crescut, însă muncește din greu pentru a se descurca și nu a duce lipsă de nimic. 

Vezi și: Oana Roman nu vrea să se casătorească cu Marius Elisei 

Oana Roman nu are timp de odihnă și se îngrijorează pentru propria mamă 

Oana Roman și-ar dori să se mute tot la casă și exclude varianta unui apartament. Ea achiziționease această locuință în vremea în care Mioara Roman locuia alături de ea. Din păcate, starea de sănătate a mamei Oanei s-a deteriorat, iar fiica fostului premier a fost nevoită să o cazeze pe aceasta într-o clinică de geriatrie, unde este supravegheată 24 de ore din 24. 

Mama Oanei Roman a fost operată la începutul lunii septembrie, iar în prezent se află în proces de recuperare. Vedeta o vizitează aproape în fiecare zi la clinică pentru a se asigura că totul merge într-o direcție pozitivă, iar mama sa beneficiază de ajutorul specialiștilor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

image
image
image
image
image
image
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net