Oana Roman a reușit să vândă puii de câine. Vezi cu cât s-a îmbogățit!

#Exclusiv Click!

Oana Roman a reușit să dea toți cei 7 pui de câine din rasa Cane Corso, pe care i-a fătat cățelușa ei Luna. Dar abia și-a scos, cu chiu cu vai, cheltuielile făcute cu ei. S-a spus, la un moment dat, că de la cățeluși ar fi pornit, de fapt, scandalul în urma căruia Marius Elisei a plecat, din nou, de acasă.

Oana Roman e o mare iubitoare de animale, de când se știe. În prezent, fiica lui Petre Roman are doi câini acasă: pe Bubble, un bulldog francez, care a împlinit 10 ani și care doarme cu ea în pat și pe Luna, un exemplar superb din rasa Cane Corso, care are doi ani, și care participă deja la competițiile canine cu performanțe uimitoare.

La sfârșitul anului trecut, Luna le-a umplut casa, dar și inimile de bucurie Oanei, dar și lui Marius Elisei, căci frumosul exemplar de Cane Corso a adus pe lume șapte pui cu pedigree. Oana și Marius au cheltuit enorm ca să-i îngrijească și, gurile rele spun că au pornit și o ceartă aprigă pe marginea puilor, pe care Marius ar fi vrut, cu tot dinadinsul, să-i păstreze. Oana, însă, a declarat că s-a luptat din greu să facă față cheltuielilor imense întâi cu sarcina Lunei și, ulterior, cu puii.

Despărțirea s-a produs apoi, iar Marius a plecat de acasă și a lăsat-o pe Oana pe cap cu fiica lor, Isabela, dar și cu cei șapte pui de Cane Corso. Oana a reușit, însă, să-i vândă pe toți șapte și le-a găsit familii foarte bune.

Din păcate, cu banii obținuți pe căței, în loc să se îmbogățească, Oana de abia ce și-a scos cheltuielile, căci piața din România, la acest capitol, este sub așteptări.

"I-am dat cu bani foarte puțini. Nu e vreo afacere!”

Cățeii cei mici au plecat de mult. Am reușit să-i dau, gata! Am avut șapte cațeluși. Ce să mă îmbogățesc?! Nu, în primul rând că eu i-am dat cu bani foarte puțini. Efectiv, doar ce mi-am recuperat ce am investit în sarcina Lunei, în îngrijirea lor și atât.

Nu este absolut deloc o afacere. În România oricum câinii nu sunt o afacere pentru că prețurile la noi sunt mult mai mici decât în Occident. La câini cu pedigree cum au fost ai mei, având tată campion de România și bunici campioni internaționali, aceștia sunt câini care în Occident costă mii de euro.

În România, nu se vând câini cu mii de euro. Și cei care sunt crescători nu fac mare avere din asta pentru că prețurile nu sunt ca în Occident”, ne-a declarat Oana Roman, bucuroasă, totuși, că a reușit să le găsească cămine primitoare micilor patrupezi.

Acum, Oana a rămas iar cu cei doi câini în curte, Luna fiind un paznic foarte bun la vila ei din Tunari.

Bubble e cu bătrânețiile lui, iar Luna acum e într-o fericire mare pentru că a venit căldura și, în sfârșit, poate să alerge liniștită și să se joace în toată curtea aceea imensă pe care o avem. Toată ziua aleargă, se joacă, aleargă pisicile care vin de la vecini”, ne-a mai spus fiica lui Petre Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net