Surpriză mare! Oana Roman, invitată la întâlnire de Marius Elisei! Se împacă de dragul Isei?

#Exclusiv Click!

Bate vânt de împăcare la început de primăvară în cuplul Oana Roman-Marius Elisei?! Se pare că cei doi au revenit la sentimente mult mai bune unul față de celălalt, după recenta despărțire, atunci când și-au aruncat vorbe grele. Marius i-a solicitat Oanei o întâlnire în trei, împreună cu fiica lor, Isabela, pentru a-și mai spăla din păcate.

S-a teminat scandalul între Oana Roman și Marius Elisei! Se pare că bărbatul a decis să facă pasul spre împăcare, după ce a aruncat vorbe grele la adresa Oanei, pe rețelele de socializare.

De 8 martie, Oana Roman și-a scos fiica la un eveniment monden, unde amândouă au venit îmbrăcate asortat, în ținute primăvăratice. Cu acest prilej, Oana ne-a mărturisit că Marius a invitat-o la o întâlnire în trei, împreună cu fiica lor, Isabela, pentru a le oferi cadouri.

Se împacă Oana Roman cu Marius Elisei? „O să-i treacă și cu datul block!”

Eu cu Isa ne purtăm asortate, mai nou. Ne-am pregătit ținutele special pentru luna aceasta martie. Marius a sunat-o pe Isa, a zis să ne vedem cu toții ca să ne ofere câte un cadou de 8 martie. Și de 1 martie, el s-a văzut cu Isa, i-a cumpărat mărțișoare. Și de ziua ei, i-a luat cadou, pentru că noi atunci am fost plecate în Egipt și nu apucase să i-l dea”, ne-a dezvăluit Oana Roman.

Fiica fostului premier Petre Roman a mărturisit că este dispusă, la rândul ei, să facă orice de dragul fiicei sale și își dorește ca ea și fostul soț să aibă o relație cât se poate de normală.

Cu doar câteva zile înainte, Oana a apărut la Dan Capatos în emisiune și a dezvăluit că Marius Elisei îi dăduse block, atât pe telefon cât și pe rețelele de socializare.

Până la urmă noi trebuie să avem o relație cât se poate de normală și de civilizată, de dragul copilului. Trebuie să fim prieteni. Eu nu înțeleg chestia asta că nu ne mai vorbim, că nu ne mai vedem. O să-i treacă și cu datul block!

Eu sunt foarte bine! Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine ezată în viața mea”, ne-a mai spus Oana.

Oana Roman i-a dus flori de Zua Femeii mamei sale Sursa: Instagram
Oana Roman i-a dus flori de Zua Femeii mamei sale Sursa: Instagram

În ce stare este Mioara Roman? „Boala avansează”

De 8 martie, Oana a mers și și-a vizitat mama a centrul de recuperare de la Snagov.

Am fost la mama, i-am dus flori, i-am luat creme. Era la ora de kinetoterapie și gimnastică când am fost la ea. Am stat un pic cu ea, era obosită, pentru că este destul de solicitantă kinetoterapia. Poimâine merg iar la ea. O văd des.

În mod curent și constant, cam la două zile, maxim trei, merg la ea. Mi-e și ușor să ajung la ea pentru că eu stau în Tunari, mama e la Snagov, deci e foarte aproape, ajung repede.

La momentul acesta, boala ei e staționară. Are zile mai bune, zile mai puțin bune. Per total, este stabilă și este ok. Clinic vorbind este ok, doar că aceste degenerări cognitive sunt ireversibile și nici nu stau pe loc, înaintează”, ne-a povestit Oana, despre starea de sănătate actuală a mamai sale, Mioara Roman.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro!