Care este parfumul preferat al Oanei Roman. Costă foarte puțin și orice femeie și-l poate permite!

A fost considerată întotdeauna una dintre cele mai elegante femei din România. Cu sau fără kilograme în plus, un lucru e cert: Oana Roman știe să-și facă simțită prezența, iar atunci când o face, cu siguranță e una de efect!

Oana Roman / Sursă foto: arhivă personală
Oana Roman / Sursă foto: arhivă personală

Și pentru că femeile elegante au mereu o pasiune atât pentru haine, genți și pantofi, dar și pentru esențele cu care aleg să se prezinte pe piele, cu siguranță multe doamne și domnișoare se întreabă, destul de des, care sunt parfumurile preferate ale vedetelor de la noi. 

Oana Roman preferă un parfum de 330 de lei

Fără prea multe fițe, Oana Roman iubește și folosește același parfum de nici mai mult, nici mai puțin de 15 ani. Este vorba despre celebrul Narciso Rodriguez For Her, un parfum care costă, potrivit site-urilor de profil, 330 de lei, în varianta de 100 ml. 

Așa cum era de așteptat, varianta de 50 de ml este mult mai ieftină. Acest parfum are note de vârf florale și un miros extrem de fresh, dar și puțin dulce. Este genul de esență ce nu poate fi uitată prea ușor, iar asta nu o spunem noi, ci oamenii care au lăsat recenzii pozitive parfumului Narciso Rodriguez, pe toate site-urile pe care se vinde. 

Dezvăluirile despre parfumul său preferat le-a făcut chiar Oana Roman, acum ceva timp, pe contul său personal de Instagram. De multe ori, Oana le oferă internautelor ocazia să-i pună diverse întrebări, pentru a afla lucruri inedite despre ea. 

„Eu folosesc de peste 15 ani Narciso Rodriguez”, a precizat Oana Roman pe contul personal de Instagram, atunci când o doamnă a întrebat-o care este parfumul său preferat. 

Nici la capitolul haine nu aruncă banii pe articole scumpe. Oana Roman preferă piesele vestimentare comode, care îi pun corpul în evidență și, spre deosebire de vedetele care scot din buzunar mii de euro pentru o rochie, Oana a declarat în spațiul public, acum ceva timp, că pune mai mult preț pe cum îi stă într-o haină, decât pe cât costă aceasta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net