Oana Roman, război total cu sora ei! Prima reacție a Catincăi: „E problema ei. Eu îmi știu socotelile”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Roman e în război total cu sora ei, Catinca. A închis orice cale de comunicare cu aceasta, după ce Catinca ar fi refuzat să meargă să-și mai viziteze mama, internată la azilul de lux de la Snagov. Oana e foc și pară și nu mai vrea să-și mai vadă sora sau să mai vorbească vreodată cu ea.

Oana Roman: „I-am interzis accesul Catincăi peste tot”

Oana Roman traversează o perioadă foarte tulbure din viața ei. După ce a anunțat despățirea definitivă și iremediabilă de Marius Elisei, Oana a renunțat și la sora ei, Catinca.

Râca între surori a pornit în momentul în care Oana i-a reproșat Catincăi că nu a mai mers să-și viziteze propria mamă la azilul de lux de la Snagov, din luna iunie a anului trecut.

Pentru Mine Catinca e un subiect inchis. Nu ne mai vorbim! Pur și simplu, eu nu îmi mai doresc să mai vorbesc cu ea. Am rugat-o să se ducă și ea la mama pentru că eu eram prinsă până peste cap cu câinii, cu copilul, cu casa și ea nu a vrut să se ducă. Eu peste asta nu pot să trec. E și mama ei!

Mama nu a mai văzut-o pe Catinca din luna iunie-iulie. Dar nu mai vreau să mă mai consum pentru nimeni. Mi-a explicat printr-un mesaj că ea nu consideră că trebuie să se mai ducă la mama.

I-am interzis accesul Catincăi peste tot. Eu nu mai am nici un ajutor acum decât pe doamna Elena care ma ajută cu Isa. Eu sunt cumva singură pe lume! Mai am o familie in spate, familia lui Pepe”, a declarat nervoasă Oana Roman, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.

Reacția Catincăi Zilahy: „Nu intru în acest carusel de prost gust al Oanei!”

Catinca Zilahy a rămas total surprinsă atunci când a aflat ce afirmații a făcut sora sa, în emsiunea lui Dan Capatos.

Nu mă interesează ce a declarat, e problema ei! Eu mă știu cum sunt, îmi știu socotelile. Nu doresc să intru în acest carusel de prost gust!”, a declarat Catinca , în exclusivitate pentru Click!

De altfel, Catinca a și încercat să explice, recent, de ce nu a mai avut puterea să meargă să-și vadă mama la azil de atâta amar de vreme. Sora Oanei Roman a trecut printr-o depresie groaznică după ce tatăl ei, Iosif Zilahy, s-a stins din viață.

Este foarte dificil pentru mine s-o văd pe mama în starea în care este acum. Nu mă simt nici eu prea bine, ea nici atât.

Eu mă confrunt cu o depresie foarte urâtă de când a murit tata. Iau înca antidepresive. Plus că e foarte departe azilul unde este internată ea. Nu am putut conduce până acolo. Când iei astfel de pastile tari, nu ai voie să conduci mașina.

M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Nu am inteționat să mă fofilez!”, a declarat Catinca Zilahy.

Miora Roman este internată într-un centru de recuperare la Snagov Sursa: Click!
Miora Roman este internată într-un centru de recuperare la Snagov Sursa: Click!

Starea Mioarei Roman, în continuă degradare! „Nu se mai poate discuta cu mama!”

Din păcate, starea Mioarei Roman s-a degradat foarte tare în ultima perioadă, deși este îngrijită exemplar la centrul de recuperare de lux din Snagov.

Nu am discutat cu mama despre Marius! A aflat atunci că am divorțat. Dar e greu să mai ai acum o discuție normală cu mama. De mult e așa! Degradarea cognitivă nu se repară!”, a mai spus, supărată, Oana.

Oana Roman s-a despărțit definitv de Marius Elisei Sursa: Click!
Oana Roman s-a despărțit definitv de Marius Elisei Sursa: Click!

„Marius crede că l-am înșelat! M-a jignit foarte urât!”

Oana Roman a rămas acum doar cu fiica ei, Isabela. Marius Elisei a părăsit, din nou, căminul conjugal și, de data aceasta, este vorba de o despărțire definitivă, fără cale de împăcare.

Oana a dezvăluit că motivul principal al actualei rupturi l-a reprezentat gelozia excesivă a lui Marius Elisei.

Eu nu mi am dorit să facă Luna pui. Venirea lor a grăbit o situație care trebuia să se întâmple de mult. El a ieșit în public și a spus niște lucruri foarte urâte. Eu nu știu cum m-am abținut. Au fost niște jigniri foarte urate. Cred că a spus lucrurile la nervi. Ei nu-și cere niciodată scuze, nu consideră niciodată că a greșit.

Noi ne-am despărțit în decembrie 2020, am divorțat în februarie 2021. În mai ne-am împăcat, dar eu am știut că nu va mai merge. Un motiv principal pentru care ne-am despărțit a fost ca el nu a înțeles niciodată ca eu nu l-am înșelat.

Nici când am fost divorțată în acte și eram singură de 6 luni, eu nu am ieșit în oraș cu un baiat. Nici acum nu mă interesează vreun barbat. Reproșul cel mai mare a fost: «nu am incredere în tine»”, a mai spus Oana Roman.

„Marius mi-a reproșat că l-am ținut acasă gospodină!”

Eu, după divorț, am fost la mare și m-am întâlnit cu un domn ca să fac un contract pentru niște produse. El e convins că eu m-am culcat cu acel bărbat. Eu l-am blocat pe omul ăla și mi-am cerut și scuze de la săracul om care nu era vinovat cu nimic. Eu eram divorțată și singură de 5 luni atunci. Eu puteam să mă și mărit cu bărbatul acela.

Mi-a mai reproșat că l-am ținut acasă gospodină! Cum așa, când eu l-am târât la toate evenimentele că nu vroia să meargă, trăgeam de el să vină?! De acum încolo, fiecare își trăiește viața cum vrea”, a mai spus Oana Roman.

Oana își dorește să mai rămână în relații cât de cât normale cu Marius Elisei de dragul fiicei lor Isabela.

De când ne-am despărțit, Isabela nu a fost invitată să stea la el. Eu nu știu nici unde stă el acum. El poate vorbi cu copilul la telefon. Eu am block de la el peste tot!”, a conchis Oana, la Antena Stars.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După două luni s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în urmă cu câteva săptămâni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net