Catinca îi dă replica Oanei Roman, după ce i-a reproșat că nu o vizitează pe Mioara Roman la spital: „Nu m-am fofilat deloc”

Catinca Roman a fost diagnosticată cu depresie severă după moartea tatălui ei, regretatul Iosif Zilahy. Catinca urmează un tratament cu antidepresive, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai putut merge să-și viziteze mama, internată în centrul de recuperare de la Snagov. Sora ei, Oana Roman, a acuzat-o, însă, că-și neglijează mama în ultima vreme.

Oana Roman a declanșant, recent, un atac furibund la adresa surorii sale Catinca, pe care a acuzat-o că și-a neglijat total mama în ultima vreme. Oana a dezvăluit că sora ei nu și-a mai vizitat mama, aflată la centrul de recuperare de lux de la Snagov, unde este internată de mai bine de șase luni.

Catinca a refuzat pe moment să-i dea replica Oanei. Ulterior, însă, aceasta a venit cu precizări și a explicat care este motivul pentru care nu putut ajunge la mama ei în tot acest timp. Totul este legat de moartea tatălui său, Iosif Zilahy, primul soț la Mioarei Roman.

De ce nu a mers Catinca să-și vadă mama după moartea tatălui ei?

Iosif Zilahy s-a stins din viață, în luna septembrie a anului trecut, la vârsta de 90 de ani. Catinca, fiica adoptivă lui Petre Roman, a stat cu tatăl său biologic până în ultima clipă, cei doi având o relație foarte specială. Moartea talălui, însă, a afectat-o pe Catinca mai mult dacât s-ar fi așteptat.

Astfel, designerița a acuzat stări depresive accentuate și a ajuns pe mâna medicului.

Sunt pe pastile, pe antidepresive, de când a murit tata. Nu am putut să trec peste dispariția lui, deși la început așa se părea.

Eu am fost la un specialist care m-a diagnosticat cu o depresie serioasă și mi-a dat tratament medicamentos. Trebuie să treacă ceva timp ca să-și facă efectul”, ne-a dezvăluit Catinca Roman.

„Nu mai am putere! M-am mutat la fiica mea, nu mai puteam sta singură în casă!“

Fiica ei, Calina, a fost cea care i-a venit în ajutor mama ei sale și i-a propus să se mute la ea, pentru că starea designeriței nu era deloc una bună.

M-am mutat la fiica mea, Calina, pentru că, pur și simplu, eu am putut să mai stau singură în casă. Culmea, eu care, de felul meu, sunt mai solitară așa. Toată viața am stat singură. Calina a văzut, însă, că mă simțeam rău și a încercat din răsputeri să mă scoată din depresie”, a mai spus Catinca.

„Nu m-am fofilat să merg s-o văd pe mama”

Catinca a explicat că nu a încercat nici pe departe se fofileze și să nu meargă la mama sa, aflată în centru de lux de recuperare de la Snagov. Starea psihică precară a împiedicat-o, însă.

Mama este tocmai în Snagov, iar eu sunt sub tratament antidepresiv și nu mai pot sa conduc până la ea la centru unde este internată. Când iei pastiele așa de puternice, nu poți să mai conduci, este specificat și în prospect.

Nu m-am fofilat deloc să merg s-o văd ca nu am de ce. Pentru mine familia a fost foarte importantă, dar lucrurile nu au mers prea bine pe partea asta în ultimii ani și asta m-a consumat foarte tare”, a mai explicat Catinca.

Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare, la Snagov
Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare, la Snagov

„Mama a avut două episoade destul de rele!”

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman. Catinca și Oana, fiicele ei, au vrut s-o menajeze, inițial pe mama lor și să nu o anunțe de decesul acestuia.

Eu m-am implicat în alegerea unui nou centru pentru mama. Ea a avut două episoade destul de rele. Puteam să o pierdem de atunci. Eu, inițial, nu am vrut să-i spun că a murit tata, dar ea a aflat de la televizor, de la știri.

Plus că e complicat s-o văd pe mama în starea în care este acum. M-am gândit că nici ei nu i-ar face bine să mă vadă așa. Ea este o fire foarte senzorială, simte tot, ar fi simțit și starea mea proastă”, a adăugat aceasta.

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, a fost sportiv de performanță și antrenor de scrimă. Mioara Roman a fost căsătorită cu primul ei soț timp de 12 ani. Cei doi s-au despărțit, însă, atunci când Catinca avea doar 7 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!