Incredibil! Ce i-a interzis tatăl Catincăi Roman pe patul de moarte?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

N-a trecut decât o lună de la moartea lui Iosif Zilahy, tatăl Catincăi și primul soț al Mioarei Roman! Cei care s-au întâlnit cu celebra creatoare de modă, în perioada aceasta, nu au putut să nu observe că nu poartă doliu, conform tradiției la români. Click! a aflat chiar de la Catinca Roman că aceasta a fost chiar una dintre doleanțele tatălui său, pe patul de moarte! Regretatul Iosif Zilahy i-a cerut fiicei sale să nu-i facă nici măcar o pomană!

Iosfi Zilahy, tatăl Catincăi, a murit la 90 de ani Sursa: Click!
Iosfi Zilahy, tatăl Catincăi, a murit la 90 de ani Sursa: Click!

Catinca Roman ne-a dezvăluit ultima dorință a tatălui ei pe patul de moarte!

Iosif Zilahy s-a stins din viață, în luna septembrie, la 90 de ani! Catinca, fiica adoptivă lui Petre Roman, a stat cu tatăl său biologic până în ultima clipă. De altfel, designerul a avut o relație foarte specială cu tatăl său, de care a avut grijă până în ultima clipă a vieții lui.

Pe perioada pandemiei, Catinca Roman (55 de ani) a petrecut foarte mult timp cu tatăl său, pe care a vrut să-l ferească de virus. I-a dus mâncare, zilnic, și a petrecut cu el ore în șir. Relația celor doi a fost una foarte apropiată, așa că acum, la doar o lună după ce l-a pierdut, Cantica încă își plânge părintele.

Catinca Roman: „Tata mi-a interzis să port doliu!”

Surprinzător, Catinca nu poartă, însă, doliu! Cârcotașii s-au grăbit să eticheteze acest lucru ca o lipsă de respect din partea Catincăi. Designerița, însă, a lămurit problema, pentru Click! Aceasta a fost doar dorința expresă a tătălui ei pe patul de moarte!

Nu port doliu pentru că tata mi -a interzis acest lucru. A zis că el a avut o viață frumoasă, plină, cu rezultate profesionale și cu fericire pe plan personal. A zis că nu vrea să port doliu sau să fac pomeni și alte lucruri de genul acesta. El m-a zis sa beau doar un pahar în cinstea lui!”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Catinca Roman: „Încă nu am trecut peste moartea tatălui!" 

Catinca nu a reușit, însă, să depășească, încă, momentul trist al trecerii în neființă al tatălui ei, care a marcat-o foarte tare, în ciuda vârstei înaintate a părintelui său.

Încă nu am trecut peste moartea tatălui, chiar m-a afectat mai mult decât mă așteptam. Noi doi întodeauna am avut o relație foarte aprropiată și frumoasă. Îi simt lipsa, mi-e dor de el!”, ne-a mai spus Catinca.

Catinca Roman: „Mama a luat-o ca atare! A zis că-i pare rău!”

Iosif Zilahy a fost primul soț al Mioarei Roman. Catinca și Oana, fiicele ei, au vrut s-o menajeze pe mama lor și să nu îi dea vestea tristă din primul moment, mai ales că Mioara Roman s-a confruntat și ea probleme de sănătate destul de grave, în ultima perioadă.

Internată într-un centru de lux de recuperare de la Snagov, după operația suferită la șold, Mioara Roman a aflat, întâmplător, uitându-se la televizor, la știri, că primul ei soț a încetat din viață.

Mama și tata au avut o relație civilizată dintotdeauna. Da, într-adevăr, am vrut s-o ferim, dar nu am putut. Cum ea e mare devoratoare de tv , de știri, nu am reușit. A luat-o ca atare! A zis că-i pare rău, ce era să zică?!”, ne-a mai dezvăluit fiica adoptivă a lui Petre Roman.

Iosif Zilahy, tatăl Catincăi, a fost sportiv de performanță și antrenor de scrimă. Mioara Roman a fost căsătorită cu primul ei soț timp de 12 ani. Cei doi s-au despărțit, însă, atunci când Catinca avea doar 7 luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net