VIDEO Oana Roman, urare emoționantă pentru Petre Roman, de ziua lui!: «Avem nevoie de tine»

Ultima actualizare:

Pentru Oana, data de 22 iulie este una foarte specială căci este ziua de naștere a tatălui ei, fostul premier Petre Roman, care împlinește 76 de ani, dar și a surorii mai mari, Catinca, care face 55 de ani. Influencerița le-a transmis celor doi o urare emoționantă. 

oana roman  petre roman jpeg

Oana Roman era cât pe ce să rateze ziua de naștere a tatălui și a surorii, din cauză că zborul ei avut o întârziere de câteva ore. Vedeta a petrecut o vacanță cu familia, alături de soțul Marius Elisei și fiica lor, Isa, în Franța, la Cannes. 

După o așteptare de cinci ore pe aeroport, Oana a reușit să prindă zborul spre România, astfel că de ziua tatălui ei a revenit în țară. 

Influencerița e o fire sensibilă, chiar dacă rareori o arată și își iubește enorm de mult tatăl, în ciuda neînțelegerilor pe care le-au avut în trecut. Oana i-a transmis acestuia o urare de suflet, absolut superbă, în care și-a exprimat afecțiunea, dorul și speranța că vor putea petrece cât mai mult timp împreună. 

«Astăzi este o zi specială în familia mea. Este ziua lui tata, dar este și ziua surorii mele, cărora vrea să le urez «La mulți ani. Tati, tu nu ai Instagram, dar poate o să vezi cumva ce am spus eu aici. Vreau să-ți spun că te iubesc mult, că-mi este foarte dor de tine, că-ți doresc să fii sănătos, să fii bine, să fii așa cum îți dorești tu și să-ți spun că vreau să ne vedem cât mai curând și de multe ori să ne vedem pentru că am nevoie și avem nevoie. Să fii sănătos, în primul rând. Te iubesc! » a împărtășit Oana Roman pe Instagram.

Desigur, Oana nu a uitat-o nici pe sora ei, Catinca, care împlinește 55 de ani. Vedeta a felicitat-o cu ocazia acestui moment special. Influencerița a dezvăluit și ce poreclă îi dăduse surorii ei mai mari, în copilărie. 

«Este și ziua Catincăi, Kiki așa îi spuneam eu când eram mică. La mulți ani Kiki. Să fii sănătoasă, să fii bine și tot ce-ți dorești tu.»

Oana Roman vrea să se stabilească la Cannes

Oana Roman, 46 de ani, și-a exprimat recent dorința de a se muta definitiv în Franța, mai exact la Cannes. Influencerița a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că cele mai bune prietene ale ei se află acolo și că vizita pe care o face anul acesta alături de familie, are drept scop și stabilirea unor conexiuni profesionale.

Oana Roman intenționează să dezvolte câteva proiecte la Cannes și este determinată să își îndeplinească visul. 

«Nu am lăsat deoparte sub nicio formă acest plan al meu, dimpotrivă muncesc la el și faptul că merg anul ăsta acolo este un pas în plus pentru că am deja niște conexiuni, niște viitoare întâlniri cu niște oameni în vederea unor proiecte pe care să le fac acolo și așa mai departe. Începe să se concretizeze, încet-încet, pas cu pas.», a declarat Oana Roman pentru Click!. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net