Catinca Roman nu mai poartă doliu: „Tata a murit când eram împreună și ne făceam ritualul nostru”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Catinca Roman (55 de ani) trece prin momente neplăcute, asta după ce tatăl vedetei și-a luat rămas bun pentru totdeauna de la viață , în urmă cu trei săptămâni. Răpus de problemele de sănătate, Iosif Zilahy, în vârstă de 90 de ani, a lăsat în sufletul fiicei sale amintiri frumoase, dar și o pierdere de neegalat.

Catinca Roman a renunțat la doliu!

Catinca Roman cu un ochi râde și cu altul plânge! Vedeta ne-a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu poarte doliu la nici o lună de la decesul tatălui său.

 „Nu mă îmbrac în negru, da! Eu cred că nu neapărat doliul sau anumite obiceiuri sau ritualuri îți opresc durerea pe care o ai în inimă, ci faptul că porți acea persoană în suflet sau faptul că îi simți lipsa. Trec prin momente destul de dificile. Mi-am pierdut tatăl și știi cum este? Noi am avut o relație foarte apropiată întotdeauna și am așa un gol în suflet.

Tata a avut o viață foarte frumoasă și foarte plină cu foarte mari realizări: a fost un sportiv de performanță de excepție și antrenor cu una dintre cele mai bune echipe pe care le-a avut România la scrimă. Tatălui meu i s-a făcut rău în momentul în care eram împreună și ne făceam ritualul nostru de fiecare sâmbătă.

Nu pot să îți spun că au existat niște ultime cuvinte, pentru că după aceea lucrurile au mers destul de repede, însă mă bucur că a fost independent, pe picioarele lui, până la sfârșit.”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!.

Citește și: Calina, ex Bravo, ai Stil!, probleme grave de sănătate: «Vomită de zece ori când o apucă o criză»

Moartea tatălui ei, anunțată pe Facebook

Catinca Roman are o relație foarte apropiată cu internauții care o urmăresc pe conturile sale de socializare, așa că după ce și-a pierdut tatăl a simțit nevoia să comunice cu prietenii ei de pe rețelele de socializare.

„L-am pierdut pe tata azi-noapte. Am avut o legătură specială cu el. Tata a fost un om deosebit. Așa doresc să fie ținut minte, ca un bon viveur și un bărbat elegant. RIP tata, rămai în sufletul nostru pentru totdeauna!”, a scris, la momentul respectiv, Catinca Roman.

Catinca Roman, pasionată de tatuaje

Creatoarea de modă este una dintre cele mai nonconformiste vedete din România, cu multe stiluri vestimentare, de la cel sport până la cel elegant. Însă, pe lângă asta, Catinca Roman a făcut o pasiune și pentru tatuaje, având în vedere că în prezent are mai multe, printre care în zona umerilor, a mâinilor, a spatelui, dar și a gâtului.

„Tatuajul de pe gât este un simbol. Nu mi-am făcut tatuajele de pe corp cu ocazia unor evenimente anume, ci mai mult mi-au plăcut estetic sau reprezintă vreun simbol. Trandafirul este simbolul libertății, al pasiunii. Îmi mai doresc doar un singur tatuaj. Este secret! În momentul în care îl voi face o să vedeți. O să vă surprind la anul cu un nou tatuaj!”, a declarat Catinca Roman, pentru Click!.

Click spune!

Înainte de a se căsători cu Petre Roman, Mioara Roman a fost măritată, timp de 12 ani, cu Iosif Zilahy. Însă din cauza unor neînțelegeri, aceștia au pus punct mariajului lor. Cei doi și-au trăit povestea de iubire în tinerețe, când mama surorilor Roman avea doar 19 ani, iar Iosif Zilahy 27 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net