Calina, ex Bravo, ai Stil!, probleme grave de sănătate: «Vomită de zece ori când o apucă o criză»

Calina, fata Catincăi Roman și fostă concurentă a competiției „Bravo, ai stil”, se confruntă cu probeleme de sănătate complicate, în ultima perioadă. Chiar mama ei a fost cea care a dezvăluit diagnosticul tinerei, care se pare că recent a trecut printr-o serie de crize de colecist.

Calina Dumitrescu, probleme de sănătate Foto: Arhivă personală
Calina Dumitrescu, probleme de sănătate Foto: Arhivă personală

Catinca Roman e îngrijorată pentru starea de sănătate a fiicei ei, Calina Dumitrescu, care se pare că s-a înrăutățit în ultima perioadă. Tânăra, fostă concurentă la „Bravo, ai stil”, are de ceva vreme probleme cu colecistul, însă recent i s-a făcut atât de rău încât a trebuit chemată salvarea.

Calina Dumitrescu, probleme grave de sănătate

Echipajul a întârziat o perioadă îndelungată, aşa că cea care i-a purtat de grijă Calinei a fost, bineînțeles, Catinca Roman. Aceasta a povestit că atunci când intră în criza respectivă, tânăra trece prin clipe cumplite.

Calina are probleme cu colecistul, e ereditar. În momentul în care i se declanşează criza de colecist face şi atacuri de panică. Este vorba de vezica biliară, are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a mărturisit Catinca Roman la Antena Stars, citată de Ok Magazine.

calina catinca roman jpeg

Catinca Roman s-a ocupat personal de tratamentul fiicei sale, după ce Salvarea a întârziat

Catinca Roman a explicat că a chemat Salvarea pentru tânăra care se simțea rău în jurul orei 13.00, însă nici pe la 17.00 echipajul nu ajunsese. Astfel, fiica lui Petre Roman s-a ocupat singură de tratamentul Calinei. Acest lucru este destul de complicat însă, deoarece în timpul crizei tânăra abia poate să bea apă, a mai spus mama ei.

Am chemat ambulanţa. Ştiu care este situaţia în acest moment, dar eram pregătită să aştept. Fiind sâmbătă, am zis să încerc să chem şi eu Salvarea. Am sunat pe la unu şi mi-au zis că o să dureze. Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat şi i-am administrat Calinei tratamentul.

În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă şi nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a mai explicat aceasta. Calina a apărut pe lume în urma relației dintre Caticna Roman și Petre Dumitrescu, fost component al trupei de dans a lui Cornel Păsat. Tânăra are acum 23 de ani și este pasionată de modă, la fel ca mama sa.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net