Ghinion pe linie pentru Catinca Roman. La spital cu fiica, mama și pisica! Ce a pățit Calina


    Catinca Roman și fiica ei, Calina
Catinca Roman și fiica ei, Calina

Începutul de an cu probleme pe toate planurile pentru surorile Oana și Catinca Roman. Dacă Oana a divorțat ieri (15 februarie) de Marius Elisei, Catinca Roman (53 e ani) a avut mari probleme de sănătate în plan familial. În doar o lună, fiica vitregă a lui Petre Roman a ajuns în trei rânduri la spital cu fiica ei Calina, apoi cu mama ei, Mioara, și, într-un final, cu una dintre pisicile ei.

Calina, fiica de 21 de ani a Catincăi, a ajuns zilele trecute de urgență la spital. Tânăra s-a confruntat cu o colică biliară, pe care o moștenește din familie. ”A făcut o colică biliară și a trebuit să mergem la privat, pentru că de alte spitale nu te poți apropia acum. A început cu migrenă, stare de greață. Nu e încă foarte în formă. Urmează tratament și regim. A venit asistenta acasă două zile ca să-i facă perfuzii. M-a moștenit pe mine. Vrem să mergem la un specialist zilele acestea, să vedem dacă e cazul să scoată bila. Am stat la ea o săptămână cât i-a fost rău”, a declarat Catinca Roman, la Antena Stars.

Calinei i-a luat foc bucătăria de Revelion!

Problemele de sănătate ale Calinei sunt strâns legate de un episod dramatic petrecut chiar de Revelion, când Calinei i-a luat foc bucătăria! “Stătea într-o casă mai veche. Panoul era nou, schimbat, dar restul instalației, nu. A făcut flamă și o mică explozie. Noroc că nu se afla în bucătărie în acel moment și nu s-a întâmplat noaptea. A fost cu un prieten de-al ei, a rămas de atunci cu atacuri de panică. Au sunat la pompieri și au venit destul de repede. Putea să fie mai rău. Acum s-a mutat, pentru că nu se mai simțea bine acolo și îi era frică să nu se întâmple din nou”, a mai spus Catinca.


    Catinca, alături de fiica și tatăl ei, Iosif Zilahy, fost sportiv și antrenor de scrimăfoto: arhivă personală
Catinca, alături de fiica și tatăl ei, Iosif Zilahy, fost sportiv și antrenor de scrimăfoto: arhivă personală

„Mama e afectată de divorțul Oanei. Ea vede lucrurile mai prăpăstios”

Recent, și Mioara Roman (80 de ani), mama ei, a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Aceasta suferit o intervenție laparoscopică de înlăturare a colecistului. Mioara Roman are multe afecțiuni, printre care, cea mai gravă, este o formă foarte agresivă de Parkinson. „Mama e bine, și-a revenit super după intervenție. Ne vedem des. Ea stă cu Oana, iar eu mă ocup mai mult de tata, vorbim în fiecare zi, merg la două, trei zile la el. Sper să se vaccineze în curând, nici mama nu s-a vaccinat. E destul de greu pentru ea, e și vârsta. Mama e ușor afectată și de divorțul Oanei, ea vede lucrurile mai prăpăstios”, a mai declarat Catinca. Ultima care a ajuns la medic, dar la cel veterinar, a fost pisica.”Am două pisici scottish. Motanul a făcut un blocaj renal, starea lui s-a deteriorat repede. Când am ajuns cu el la spital am crezut că-l pierd. Au reușit totuși să-l salveze“, a declarat Catinca, pentru aceeași sursă.

Citește și:

Oana Roman a divorțat astăzi de Marius Elisei: "E o zi un pic specială, o să înțelegeți de ce"

Cum se simte Mioara Roman după operație. Oana Roman a dat vești despre mama ei

oana roman si marius elisei
Adriana și Eliza Iliescu
cub claudia patrascanu png
nunta insta jpg
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
elevi jpeg
itisti specialisti it microsoft angajati birouri laptop
image
image
image
image
image
image
oana roman si marius elisei
FotoJet jpg
Constantin Diță îl interpretează pe Giani din ”Las Fierbinți” jpeg
Noah Cyrus jpg
Ben Affleck jpg
cub claudia patrascanu png