Dive de la noi care n-au ținut cont de vârsta iubiților! Ele și-au ales parteneri mult mai tineri

Se spune că nu prea contează anii în dragoste. Dacă sunt sentimente, orice barieră poate fi distrusă. În unele cazuri, însă, lucrurile nu stau chiar așa. Multe figuri feminine din showbizul românesc au ales să aibă alături parteneri mult mai tineri decât ele. Ceea ce pentru unele a funcționat, pentru altele s-a dovedit a fi un real eșec. Mihaela Rădulescu, Gabriela Cristea sau Oana Roman sunt doar 3 dintre exemplele despre care vom vorbi astăzi. Click! vă spune ce a mers și ce n-a mers în viața lor!

Sursă foto: colaj Click!
Gabriela Cristea, Mihaela Rădulescu și Oana Roman, cu iubiții/foștii iubiti mai tineri

Mihaela Rădulescu s-a iubit cu Dani Oțil timp de 6 ani

Printre femeile din showbizul românesc ce au ales să aibă alături parteneri de viață mai tineri decât ele se numără Mihaela Rădulescu. Diva de Monaco a avut o relație frumoasă alături de Dani Oțil, prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani care era mai tânăr cu 11 ani decât ea, iar totul părea între ei numai lapte și miere. Și la propriu, dar și la figurat. 

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / Sursă foto: Facebook
Mihaela Rădulescu și Dani Oțil / Sursă foto: Facebook

Și-au dus sentimentele pe culmi înalte și nu i-au dezamăgit vorbele celor din jur, care spuneau pe la colțuri, adesea, că nu se prea potrivesc. Timpul a trecut, iar relația lor nu a reușit să treacă toate testele. Chiar și așa, cei doi au rămas în relații bune multă vreme și inclusiv astăzi își poartă, reciproc, un respect deosebit. 

Într-o notă amuzantă, acum ceva timp, Dani Oțil a povestit totul despre gelozia Mihaela Rădulescu. Nu se știe, totuși, dacă acesta a fost realul motiv al rupturii dintre cei doi. 

„Mesajele veneau în valuri, primele erau: Un buchet flori nu mi-ai luat și tu, măgarule? A urmat valul de mesaje cu „Să iei și apă minerală”, încheiate cu valul: „Tâmpita aia care cânta se uita prea frumos la tine. Să nu îi mai iei interviu”, spunea Dani Oțil, acum ceva vreme, în spațiul public. 

Oana Roman și Marius Elisei au trăit o adevărată telenovelă

În ecuația divelor cu parteneri mai tineri intră și Oana Roman. Fiica lui Petre Roman s-a cuplat cu Marius Elisei, bărbatul care are cu 10 ani mai puțin decât ea. Cei doi au devenit părinți, s-au și căsătorit, au ajuns la despărțire, s-au împăcat, iar acum s-au separat din nou. De această dată se pare că totul este definitiv și iremediabil. 

Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: Instagram
Oana Roman și Marius Elisei, pe vremea când formau un cuplu / Sursă foto: Instagram

În mediul online, cei doi au pornit un adevărat „război” după ultima despărțire. Marius Elisei i-a aruncat cuvinte jignitoare Oanei Roman, pe care a numit-o în fel și chip, în mod public, în fața oamenilor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. 

„Tu niciodată nu te uiți în oglindă, înainte să vorbești? Niciodată nu te gândești, înainte să vorbești? Că poate cineva, mai târziu, o să aibă de suferit. Crezi că mă ataci așa cum crezi tu că o să mă ataci? Dacă vrei să ne atacăm, ne atacăm și o să vezi că o să ieși în pierdere. Faci niște afirmații care crezi că te ajută la ceva?

Plus de asta, ține cont că te-am făcut mamă și nu meritai, te-am făcut mireasă și nu meritai, nu meriți nimic, absolut nimic la ce caracter ai, adevăratul tău caracter. Dacă mă apuc să-ți dau masca aia jos, nu știu dacă o să fie bine, dar eu mă gândesc la cine o să sufere mai târziu.

Și nu uita, vezi că te-am luat grasă și te-am lăsat slabă! Ar trebui să-mi mulțumești”, a spus fostul partener al Oanei. Fără să dea curs unui scandal în toată regula, la momentul respectiv, Oana Roman s-a rezumat doar la a spune câteva cuvinte...: „Băiatul ăla bun pe care mulți din prietenii mei l-au admirat… ăsta este el, de fapt!”, a punctat vedeta. 

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au trecut testul timpului și al anilor

La polul opus celor două despărțiri despre care v-am vorbit mai sus se află Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de fetițele lor / Sursă foto: Instagram
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de fetițele lor / Sursă foto: Instagram

Trecută printr-un mariaj eșuat și abuziv din toate punctele de vedere, Gabriela și-a găsit liniștea în brațele lui Tavi Clonda, care este mai tânăr cu 5 ani decât prezentatoarea TV. Acest lucru nu a reprezentat niciodată un impediment pentru cei doi. S-au căsătorit civil și religios și au două fetițe superbe, pe Victoria și Iris, iar familia lor este cum nu se poate mai completă și mai frumoasă. 

„El este mai mic decât mine cu 5 ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur!”, spunea Gabriela Cristea, potrivit Spynews.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net