Mihaela Rădulescu se retrage din televiziune? Prima declarație a vedetei TV

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu le-a mărturisit fanilor că se simte din ce în ce mai bine, iar asta pentru că a învățat să nu mai împărtășească totul din viața sa privată pe rețelele de socializare. Oamenii au asociat postarea vedetei cu o retragere din televiziune, iar vedeta a făcut primele declarații.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu a făcut o postare, în urmă cu câteva zile, în care le-a spus fanilor că este fericită datorită alegerii pe care a luat-o, aceea de a avea intimitate și a nu mai posta pe rețelele de socializare tot ce face. Vedeta consideră că orice femeie trebuie să fie încrezătoare și să știe cât valorează fără a se lua după spusele celor din mediul online.

Vezi și: Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mihaela Rădulescu și Andreea Marin: ,,Eu eram cât ele două la un loc”

Ulterior, fanii au crezut că este vorba despre o retragere din televiziune, iar Mihaela a fost foarte deranjată de acest lucru, așa că a venit cu noi clarificări, tot pe Instagram. Aceasta a spus că nu este o retragere, doar că preferă să își trăiască viața departe de rețelele de socializare. Nu îi condamnă pe cei care fac asta, însă ea și business-ul său nu au nevoie de promovare în momentul de față.

„Din seria “ce spun eu și ce înțeleg ei” - pledoaria mea pentru o alegere personală legată de protejarea vieții private a fost tradusă ca …retragere :)). Nu, nu mă retrag de nicăieri, doar nu mai cred în expunerea excesivă a detaliilor personale, zilnic, pe rețele sociale.

Înțeleg că unii au nevoie de așa ceva pentru businessul lor, pentru vreun talent pe care-l au de a influența sau de a inspira, respect felul fiecăruia de a trăi și de a povesti despre el. Dar nu mă retrag de nicăieri, sunt mai ocupată ca oricând, all good:).

Doar că businessul meu și viața mea de acum nu mai au nevoie de promovare :), ci de…libertate, de focus pe ce contează cu adevărat și de proverbiala mea filosofie de a trăi exact cum îmi place…

Sunt aici, cu voi, vă urmăresc, îmi voi promova prietenii și proiectele care au nevoie de susținere și, când o fi cazul, o să vă dau un semn de drag. Vă mulțumesc pentru că sunteți cu mine…, by all means :)“, a spus vedeta pe Instagram.

Vezi și: Maurice Munteanu, declarații spumoase, la 7 ani de la conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Cine este Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu este o vedetă de televiziune care are o relație de mai mulți ani cu Felix Baumgartner, trăiește la Monaco, pe Coasta de Azur, iar în țară mai vine atunci când are proiecte.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
Placido Domingo  foto   shutterstock 95153170 jpg
Banner gina pistol png
catalin morosanu sotie facebook jpg
Richard Lewis Foto Profimedia jpeg
olivia wilde yves saint laurent saptamana modei profimedia jpg
Enache a venit la film însoțit de fiul său, David (18 ani)
freddie mercury casa londra (1) jpg
banner irinel columbeanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net