INTERVIU Mihaela Rădulescu, despre revenirea la PRO TV, critici și operații: «Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara»

Ultima actualizare:

    Mihaela Rădulescu, schimbări de look pentru "Masked Singer România"foto: Instagram
Mihaela Rădulescu, schimbări de look pentru "Masked Singer România"foto: Instagram

Am avut ocazia, zilele trecute, să ne întâlnim cu Mihaela Rădulescu şi să o vedem în acţiune, la filmările pentru „Masked Singer România”, emisiune pe care Pro TV o va difuza la toamnă. Diva de la Monaco este “detectiv”, alături de Inna, Alex Bogdan şi Horia Brenciu. Vedeta a răspuns cu francheţe la toate întrebările.

  • Click!: Ce mai faci, Mihaela, cum eşti?

Mihaela Rădulescu: Fac bine, uite, muncesc la ceva ce-mi place mult şi abia aştept să vedeţi şi voi, din toamnă, ce facem noi aici de dimineaţa până seara, de o lună încoace.


    1997. La nunta cu Ștefan Bănică jr
1997. La nunta cu Ștefan Bănică jr
  • Tot la masa juraţilor...

Măi, de data asta nu sunt jurat, de data asta sunt „detectiv”. Chiar îmi place că e schimbată ideea, aici mi-am dat seama că e invers decât am făcut toată viaţa. În cariera mea de om de televiziune am avut o listă de invitaţi şi trebuia să caut nişte amănunte din biografia lor şi să văd cine sunt ei. Aici primesc nişte indicii şi trebuie să ghicesc cine-s invitaţii. Deci e exact invers, şi adorabil, şi de şapte ori mai greu.


    1998. În platoul emisiunii „Duminica în familie”
1998. În platoul emisiunii „Duminica în familie”
  • Ai descoperit pe cineva din spatele măştilor până acum?

Am descoperit câţiva şi mă bucur că am făcut-o cu munca aia de jos. Am mers de la indiciu la indiciu, pe amintiri, dacă au fost pe la mine prin emisiuni. Uite aşa am găsit cheia. Colegilor mei cu ureche muzicală le-a fost ceva mai simplu, pentru că ei mai ştiu, îi recunosc după voce. Sigur că şi ei recunosc după indicii, dar mă enervează că eu nu am ureche muzicală şi că trebuie să muncesc mai mult.


    2010. Mihaela, tot seducătoare
2010. Mihaela, tot seducătoare
  • Horia Brenciu, colegul tău în platou, spunea că aţi cântat la un moment dat.

Am şi cântat împreună, nu te gândi că am vreun talent muzical. Dar nu-mi displace să cânt, chiar şi fără voce. Dacă e „fun”, de ce nu?

  • Eşti criticată că eşti prea frumoasă, ce părere ai despre asta?

Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obişnuit cu asta. De o viaţă e aşa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când eram mai tânără. Dacă n-am fi criticaţi în meseria asta, ar însemna că nu prezentăm interes.


    2012. Cu un breton șic
2012. Cu un breton șic
  • Spuneam că eşti criticată nu pentru munca ta, ci pentru frumuseţea ta, pentru că ţi-ai făcut operaţii estetice.

Nu mă interesează că sunt criticată pentru operaţiile estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus şi pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical la doctorul Constantin Stan, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecţii intravenoase, le povestesc pe toate. Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara. Deci, ceea ce am simţit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviinţă să dau explicaţii suplimentare. Cui m-a întrebat i-am explicat. Cine vrea să povestească şi să inventeze operaţii care n-au existat, aia înseamnă deja răutate şi prostie. Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan al lucrurilor pe care le putem face pentru noi şi spre binele nostru. Şi le fac de câte ori o să am chef.


    2016. Spectaculoasă, în juriul de la „Românii au talent”
2016. Spectaculoasă, în juriul de la „Românii au talent”
  • Ce face Felix? Ce ne spui despre Ayan?

Face foarte bine. Abia aşteaptă să ne vedem de ziua mea (n.r. - Mihaela împlineşte 52 de ani pe 3 august), plec la el după ce încheiem filmările la Masked Singer. În trei-patru zile sunt înapoi acasă. Ayan este bine de tot, în vacanţă, îşi aşteaptă şi el mama, care e plecată la filmări.


    2017. Împreună cu Cabral, la „Uite cine dansează!”
2017. Împreună cu Cabral, la „Uite cine dansează!”
  • Ce-ţi doreşti de ziua ta?

Atât: să fiu cu fiul meu, să fiu cu Felix şi să am bucuria asta de a fi din nou împreună. Până acum, am avut toţi o viaţă împrăştiată şi e greu aşa, mai ales după atâta despărţire unii de alţii, după pandemia asta. Acum avem, slavă Domnului, timp să ne vedem.

Secretele Mihaelei: «Fac sport zilnic, nu stau nemâncată, nu beau alcool»

”Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temeinic, fac sport şi sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolismul, cam tot atât de mult ca lenea”, mărturisea vedeta pentru Viva


    2019. Prezență tonică, la emisiunea “Ferma”
2019. Prezență tonică, la emisiunea “Ferma”

„Sunt mega-activă şi mă trezesc cu chef de viaţă, cu zâmbete, cu energie bună. Nu ţin dietă, nu fac cure de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantităţi mari, nu stau nemâncată mai mult de trei ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie şi nu uit de mine”, adăuga vedeta. Mihaela Rădulescu a confirmat că s-a schimbat cu ajutorul esteticienilor: „Ce mi-am dorit să fac am făcut. Şi nu mă interesează ce părere au alţii despre alegerile mele. E şi asta o cheiţă a succesului, până la urmă”.

Citește și:

EXCLUSIV Click!, în culisele celui mai păzit show tv. Iată ce se întâmplă la filmările «Masked Singer», de la PRO TV

EXCLUSIV Diva revine la PRO TV. Mihaela Rădulescu, artileria grea pentru show-ul "Masked Singer România"?

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net