Maurice Munteanu, declarații spumoase, la 7 ani de la conflictul dintre Mihaela Rădulescu și comunitatea gay

Ultima actualizare:

Măurice Munteanu a vorbit din nou despre scandalul cu Mihaela Rădulescu. La 7 ani de la afirmațiile homofobe ale fostei prezentatoare TV, fashion editorul a dezvăluit ce simte în legătură cu Mihaela și conflictul din 2015.

image

Cunoscut datorită participării la emisiunea „Bravo, ai stil", în calitate de membru al juriului, dar și pentru afirmațiile sale sincere (uneori prea sincere), Măurice Munteanu a avut o reacție dură în 2015 atunci când Mihaela Rădulescu a avut câteva afirmații care au deranjat comunitatea gay.

Vezi și: Maurice Munteanu, răspuns dur pentru cei care îl jignesc din cauza orientării sexuale: «Este treaba mea dacă mă îndrăgotesc de Ion sau Maricica»

„Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamna anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei naţii cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternităţii, din punctul tău de vedere. Aruncai, la scenă deschisă, concepte precum moralitatea. Şi am să te intreb acum, în aprilie 2015, ceva ce nu te-am întrebat niciodată. Ce crezi tu, de la înălţimea balconului tău inchiriat din Monaco, ce înseamnă normalitatea?", scria stilistul Maurice Munteanu pe blogul său, după „incident”.

La 7 ani de acel episod, fashion editorul a discutat din nou despre relația cu Mihaela Rădulescu. Într-un teaser de promovare al emisiunii „Fiță cu Adiță”, Maurice răspunde la întrebarea dacă s-ar mai împaca vreodată cu Mihaela Rădulescu.

S-ar împăca vreodată cu Mihaela Rădulescu? Ce spune Măurice Munteanu la 7 ani de la scandal

„Nu consider că m-am certat. A fost un fel de scrisoare deschisă pe care eu am trimis-o către ea și pe care am publicat-o. M-a dezamăgit foarte tare. Tu ca om, ca jurnalist să vii să declari enormitățile alea mi se pare crunt”, a precizat Maurice Munteanu în emisiunea „Fiță cu Adită”

Vezi și: Ce face Mihaela Rădulescu în timp ce Dani Oțil își pozează soția goală în Monaco. Poze de infarct!

La scurt timp după precizările Mihaelei Rădulescu din 2015, Măurice Munteanu a reacționat dur. „Și pe mine, Mihaela, mă deranjeaza teribil femeile care arată ieftin. Te-ai întrebat, în penumbra balconului din Monaco, că poate și pe mine, anormalul, mă deranjează pantofii tăi cu platformă? Sau rochiile penibile în care îți îndeși sânii 3D? Te-ai intrebat, vreodată, ce va spune baiatul tău după ce va vedea înregistrări video cu o mama care se tăvălește și urlă a disperare și atenție? Te-ai întrebat, oare, că va cataloga asta drept anormalitate?", scria Maurice în blogul său.

Totodată, acesta spunea atunci că Mihaela Rădulescu e „cea mai mare dezamăgire” a lui. „Dintr-o femeie puternică și cu un potențial incontestabil, te-ai transformat într-o unealtă media. Într-un clovn”, scria juratul emisiunii „Bravo, ai stil”.

Declarațiile prin care Mihaela Rădulescu a deranjat comunicatea gay în 2015

„Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi.

Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, scria Mihaela, pe blogul său.

Vezi și: Maurice Munteanu o face praf pe Iulia Albu! Ce a putut să zică de vedetă

„Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganță, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept", mai precizat vedeta TV.

Emisiunea completă „Fiță cu Adiță”, în care este invitat Măurice Munteanu, va avea premiera pe 26 august 2022. Vom afla atunci dacă fashion editorul a precizat și alte lucruri captivante despre conflictul cu Mihaela Rădulescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net