Maurice Munteanu spune cine este cel mai bine îmbrăcat bărbat din România! Nimeni nu s-ar fi așteptat la acest nume

Ultima actualizare:

Fashion editorul Maurice Munteanu este cunoscut datorită participării la emisiunea „Bravo, ai stil", în calitate de membru al juriului. Comentariile sale spumoase au făcut deliciul telespectatoilor, iar popularitatea sa este în plină ascensiune. 

Maurice Munteanu, în juriul emisiunii "Bravo, ai stil" Sursă foto: Kanal D
Maurice Munteanu, în juriul emisiunii "Bravo, ai stil" Sursă foto: Kanal D

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Maurice Munteanu a vorbit despre interesul său pentru modă, dificultățile pe care le-a întâlnit pe parcursul vieții, dar și despre cine este cel mai bine îmbrăcat bărbat din România, din punctul său de vedere. 

Maurice Munteanu comentează acid ținutele concurentelor care defilează în platoul emisiunii "Bravo, ai stil" și nu are filtru atunci când vine vorba despre exprimarea opiniilor în privința alegerilor vestimentare. Fashion editorul i-a dezvăluit Denisei Rifai cine este cel mai bine îmbrăcat bărbat din țara noastră, conform standardelor sale, iar răspunsul a fost unul cel puțin surprinzător. 

Numele oferit de Maurice Munteanu nu aparține unei vedete din showbiz-ul românesc sau din lumea modei. Cel pe care Maurice îl consideră cel mai stilat bărbat din țară este scriitorul și publicistul Emil Hurezeanu, în prezent ambasadorul României în Austria. 

Emil Hurezeanu Sursă foto: InquamPhotos
Emil Hurezeanu Sursă foto: InquamPhotos

Maurice Munteanu a dezvăluit că la petreceri se distrează pe orice tip de muzicăm chiar și pe manele și a menționat care este melodia sa preferată. În timpul emisiunii s-a discutat și despre situații serioase, nu doar despre circumstanțe vesele. Întrebat dacă își dorește să devină tată în viitorul apropiat, Maurice Munteanu a subliniat că "acest tren a trecut pentru el", însă nu are regrete referitor la asta. 

Maurice Munteanu, față în față cu cele mai incomode întrebări Sursă foto: Kanal D
Maurice Munteanu, față în față cu cele mai incomode întrebări Sursă foto: Kanal D

Numele real al lui Maurice Munteanu este Marius. Bunicul său a fost persoana care l-a strigat Maurice pentru prima dată, atunci când fashion editorul avea doar patru sau cinci anișori.

Atunci când se afla la liceu a primit cadou din partea profesorului de muzică un disc aparținând lui Maurice Chevalier. A fost atât de fascinat de acordurile auzite încât a decis ca, la rândul său, să se prezinte în mod oficial sub numele de Maurice. 

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!   

image
image
image
image
image
image
lorena balaci jpeg
banner dinu maxer png
razboinicii survivor 2023 jpg
antonia si alex velea la survivor jpg
Netflix jpeg
the wailing captura video jpg