Mihaela Rădulescu, vacanță de pomină cu Felix! Lux și adrenalină în Franța

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a plecat într-o vacanță fabuloasă cu partenerul ei, Felix Baumgartner, aceștia optând pentru o destinație de lux din Franța. Jurata de la Masked Singer s-a bucurat de momente de vis alături de iubitul ei, într-un resort din Camarague, situat în Delta Ronului. 

Mihaela Rădulescu și Felix formează de șase ani un cuplu  jpeg

Cei doi s-au desfătat cu priveliști superbe și au explorat zona care oferă o mulțime de activități interesante pentru iubitorii de adrenalină, așa cum sunt Mihaela și Felix. 

Chiar dacă este vorba de o destinație de lux, regiunea pe care cei doi au ales să o exploreze nu are nimic din atmosfera unui resort de lux, cum ar fi plaje luxuriante, terase cu baldachine sau băuturi sofisticate la discreție. 

Vezi și: Fiul Mihaelei Rădulescu, ipostază de «afacerist»! Cum arată viața lui Ayan la New York

În schimb, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au preferat o zonă ceva mai sălbatică unde au mers cu o mașină de teren și și-au așezat scaunele în mijlocul unei plaje neamenajate, cu deschidere la fluviul Ron. Dacă vă închipuiți că vedeta TV s-a etalat în bikini și a făcut o baie în apele învolburate ale fluviului spre deliciul turiștilor, ei bine vă înșelați. Mihaela a venit echipată ca pentru un safari și s-a apropiat de malul apei unde a hrănit rațele sălbatice, a filmat păsările flamingo și s-a delectat cu o cafeluță pe șezlongul adus de acasă. 

Felix Baumgartner, fire sportivă și plină de energie, a găsit ocazia perfectă pentru a învăța câteva noi sporturi extreme. 

Nu rata nici: Gabriela Prisăcariu, atac fără precedent la adresa Mihaelei Rădulescu. Ce a putut să spună despre fosta lui Dani!

Mihaela Rădulescu și-a încântat fanii cu o serie de imagini din vacanța petrecută alături de iubitul ei Felix și a scris în dreptul fotografiilor câteva cuvinte despre cât de bine s-au simțit împreună. 

«A fost o experiență unică. Am adorat la nebunie păsările flamingo. Nu mă mai satur de locul ăsta», a scris Mihaela Rădulescu, pe Instagram.

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit un liceu din SUA cu calificativ de excelență

Mihaela Rădulescu a avut o surpriză minunată din partea fiului ei Ayan, care a absolvit un renumit liceu din Statele Unite cu calificativul de excelență, «magna cum laudae». Vedeta a fost deosebit de mândră de reușita fiului ei și a traversat un continent întreg, din Monaco până în SUA, pentru a fi alături de Ayan, la evenimentul special. 

Află și: Topul scandalurilor dintre dive, care au zdruncinat lumea showbiz-ului autohton!

Mihaela Rădulescu a împărtășit imagini emoționante alături de tânăr, atât de la ceremonia de absolvire, cât și de la balul de terminare al liceului, care a avut loc într-un local de fițe din New York. Mihaela l-a însoțit pe băiat și la acest eveniment, care s-a desfășurat cu mare fast, astfel că vedeta din România și fiul ei au făcut senzație pe covorul roșu în ținute asortate. Mihaela Rădulescu a optat pentru un costum bărbătesc alb cu o croială relaxată, care îi venea superb. 

Odată ce a publicat fotografiile pe contul ei de socializare, o mulțime de vedete au transmis felicitări Miahelei și fiului ei pentru reușită. Printre cele care au postat câteva vorbe frumoase s-au numărat actrița Adela Popescu, creatoarea de modă, Adina Buzatu, dar și artista Sore. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net