Maurice Munteanu, răspuns dur pentru cei care îl jignesc din cauza orientării sexuale: «Este treaba mea dacă mă îndrăgotesc de Ion sau Maricica»

Maurice Munteanu activează ca fashion editor și este unul dintre jurații emsiunii Bravo, ai stil. Vedeta nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă afirmațiile sale sunt combătute și creează teren propice dezbaterii. Maurice Munteanu este o persoană asumată, cu bune și rele, însă susține că nu ar schimba nimic în viața sa sau în deciziile pe care le-a luat. 

image

Maurice Munteanu a fost invitatul Denisei Rifai în emisiunea pe care aceasta o prezintă la Kanal D. Fashion editorul a dezvăluit cum a dobândit porecla de Maurice, dar și faptul că înainte de a deceni fashion editor și critic de modă a visat la o carieră în domeniul actoriei. A fost respins de patru ori de la admiterea la UNATC, iar astăzi nu are niciun regret, moda fiind jobul și pasiunea sa. 

Maurice Munteanu a vorbit și despre un subiect încă delicat în societatea în care trăim și a mărturisit că a descoperit încă din copilărie faptul că are o orientare sexuală diferită. Maurice nu s-a ferit să vorbească despre prima sa experiență sexuală, care a avut loc la munte, atunci când avea 21 de ani. 

Maurice Munteanu a dezvăluit că deși mulți dintre colegii săi l-au tachinat din pricina orientării sexuale, el nu a permis acestui lucru să îl afecteze. Fashion editorul a subliniat cât de important este ca adolescenții să se simtă sprijiniți de părinți pentru a nu mai avea loc evenimente tragice precum sinuciderea tânărului care s-a aruncat de pe Hotelul Intercontinental, simțindu-se neînțeles și judecat. 

Pentru mine nu a fost niciodată important dacă X se iubește cu Vasilică sau cu Maricica, cu Margot sau cu Alain. Cred foarte mult că aceste lucruri țin de educație. Cred că oamenii se sperie foarte tare de lucrurile pe care nu le cunosc. În plan local există un mix tulburător și periculos....puțină isterie ortodoxă, puțină pasiune pentru dramă, puțină teorie a consiprației și foarte multă needucație. Nu mă interesează părerea celorlalți despre viața mea personală. Dacă mă voi îndrăgosti de Ion, asta este, dacă mă voi îndrăgosti de Maricica, asta este. Este doar treaba mea cum mă îndrăgostesc și de cine mă îndrăgostesc", a declarat Maurice, în interivul acordat Denisei Rifai.

Maurice Munteanu a dezvăluit că a făcut multe geesturi extreme în numele iubirii și a subliniat că drumul de mijloc nu i-a surâs niciodată. I s-a reproșat de către foștii parteneri de viață că este fie impulsiv, fie prea posesiv, fie excesiv de pasional.

oate aceste descrieri nu l-au deranjat pe Maurice, ci l-au făcut să accepte o altă latură a sa, după cum i-a povestit Denisei Rifai. Maurice relatează că impulsivitatea l-a ajutat să-și surprindă plăciut partenerii de viață, însă uneori a contribuit și la luarea unor decizii neinspirate. 

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net