Maurice Munteanu își recunoaște orientarea sexuală: „Am plătit pentru servicii!”

24 decembrie 2021

Moment de maximă sinceritate la „Detectorul de minciuni” al Oanei Radu! Juratul de la „Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu și-a recunoscut fără rezerve orientarea sexuală. A spus că este gay și că îl atrag bărbații.

image
Maurice Munteanu este atras de bărbați Sursa: Instagram

Fashion editorul Maurice Munteanu nu are secrete! Ca și regretatul designer Răzvan Ciobanu, Maurice Munteanu a făcut dezvăluiri fără perdea în ce privește orientarea sa sexuală la „Detectorul de minciuni”, emisiunea Oanei Radu, de pe Youtube.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” a recunoscut că este gay și că îl atrag bărbații.

Da, în copilărie. Cred că aveam 7-8 și nu știam ce se întâmplă. Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine asta nu reprezintă de problemă, m-am săturat să tot explic. În România, ne lovim de mentalități învechite. Mă dezgustă oamenii care aruncă cu piatra ca și cum ar fi fără de păcat. Nu am de ce să tac pentru că nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră. O istorie întreagă vorbește despre asta, nu trebuie să a mai fac și eu acum. Noua generație mi se pare pregătită, sunt mai deschiși la minte. Există o urmă de speranță”, a declarat Maurice Munteanu, în emisiunea „Detectorul de minciuni”.

image
Maurice Munteanu este jurat la "Bravo, ai stil" (Kanal D) Sursa: Instagram

"Nu am o relație acum!"

Juratul a mers chiar mai departe și a făcut confesiuni în ce privește situația sa amoroasă din prezent.

Nu am o relație în acest moment. Sunt o persoană dificilă în relații. Cred că sunt destul de deamanding și asta se poate transforma în ceva dificil. Dacă a cere foarte mult pentru că și oferi foarte mult înseamnă că ești dificil, atunci înseamnă că da, sunt! Sunt și gelos, deși gelozia nu e o dovadă de iubire. De multe ori, dezvoltăm un ego nepermis de mare și riscăm să devenim peste măsură de geloși. Încrederea într-un partener este foarte importantă. O relație care pleacă doar pe o pasiune nebună, dementă se stinge foarte ușor”, a mai spus fashion editorul.

Juratul de la „Bravo, ai stil!” s-a lovit și de situații neplăcute în amor. A plătit chiar pentru servicii sexuale.

Am dat eu bani pentru servicii sexuale, nu mi s-au oferit! Foarte mulți oameni fac asta, doar că nu recunosc! Eu recunosc! Nu e ceva de ascus. Mi se pare o chestie igienică”, a mai dezvăluit Maurice.

Marius Munteanu sau Maurice este fashion editor la revista „Elle România”, dar și jurat la una dintre cele mai urmărite emisiuni de la Kanal D, „Bravo, ai stil!”. Are 43 de ani și este unul dintre cei mai în vogă și mai vechi bloggeri de modă de la noi.

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif