Oana Roman, marcată de pierderea primului câine: «A făcut infarct»

Ultima actualizare:

    Oana Roman
Oana Roman

Oana Roman este o mare iubitoare de animale, în specail de patrupezi, motiv pentru care a suferit enorm atunci când i-a murit primul buldog francez. Oana a povestit cât de mult a suferit după el și a explicat că i-a fost destul de greu să treacă peste acea pierdere.

Ea și-a dorit foarte mult să aibă un câine, motiv pentru care ea a fost bucuroasă când s-a mutat de la apartament la casă, pentru că a putut să își ia un câine.

Fiica lui Petre Roman a fost foarte atașată de Maya, cățelușa ei și a mărturisit că era singurul exemplar care nu avea două culori pe el.

"Pentru mine, a avea un câine, a fost o salvare. Primul meu câine l-am avut în 1999. (...) L-am luat din Obor. Iar acel câine s-a transformat într-un "monstrulică". Avea un metru înălţime şi 80 de kilograme. (...) Din păcate, când au venit minerii, a rămas cel care păzea casa cu el şi a ieşit pe poartă şi nu l-am mai găsit. (...) Maya, la trei ani, avea o malformaţie congenitală la inimă de care nu am ştiut şi a făcut infarct şi am pierdut-o, a murit pe loc. A fost o pierdere îngrozitor de mare. Era singurul buldog francez pe care eu l-am văzut, care nu avea două culori, era negru perfect. (...) Era un exemplar foarte rar din punctul ăsta de vedere. ", a povesit Oana Roman în cadrul emisiunii "Stăpânii vedetelor", pe Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net