Marius, uite ce pierzi! Oana Roman, apariție spectaculoasă în colanți și minijup

#Exclusiv Click!

Oana Roman (46 de ani) a înflorit după despărțirea de Marius Elisei. Vedeta se simte în elementul ei singură și fără obligații, de parcă ar vrea să-i facă în ciudă fostului soț. Oana a slăbit spectaculos în ultima perioadă și se pregătește pentru o nouă intervenție estetică de amploare.

Oana Roman a slăbit enorm în ultima vreme. Fiica lui Petre Roman arată impecabil și nu pare să sufere prea tare după Marius Elisei, care și-a făcut din nou bagajele și a plecat de acasă. Oana, este hotărâtă să meargă mai departe fără Marius, ba chiar să devină cea mai bună versiune a ei de până acum.

Zilele trecute, Oana Roman a fost surprinsă de fotoreporterii Click!, la o ieșire în oraș. 

Oana a fost o adevărată apariție și este într-o formă de zile mari! Ea a ieșit îmbrăcată într-o ținută tinerească, formată dintr-o rochiță scurtă și colanți. Fiica lui Petre Roman a ieșit dintr-un imobil situat pe Șoseaua Nordului, după care s-a urcat la volanul bolidului său și a mers direct acasă, la vila sa din Tunari.

Oana Roman ajunge pe masa de operație la sfârșitul lunii! „Mi-au ieșit analizele foarte bine!”

Oana Roman a topit în ultimii ani în jur de 20 de kilograme, cu ajutorul procedurilor estetice non-invazive regulate, dar și al dietei, la care a mai adăugat și ceva ceaiuri pentru slăbit.

Acum, ea vrea să rezolve o problemă care o deranjează de ani buni, mai precis de la ultima intervenție chirurgicală pe care a făcut-o imediat după ce a născut.

Atunci, Oana a rămas cu un exces de piele total inestetic la nivelul abdomenului. Vedeta a mers, zilele trecute, și și-a făcut o serie de analize, pentru că, la sfârșitul acestei luni, are programată o abdominoplastie.

Am făcut un rând de analize de sânge și ecografie abdominală. Pentru că eu fac analize de două ori pe an și mă pregătesc să fac totuși acea operație de abdominoplastie pe care o tot amân de câțiva ani și pe care sper s-o fac în această primăvară. Sunt fericită că mi-au ieșit analizezele foarte bine. Totul e în limite”, a anunțat Oana Roman, pe pagina ei de Instagram.

Pleacă cu Isabela la Dubai

Înainte, însă, de a ajunge pe masa de operație, Oana are în plan o călătorie, tocmai la Dubai, împreună cu fiica ei, Isabela.

Plecăm săptămâna care vine amândouă. Eu merg la o prietenă acolo să facem niște afaceri. O iau și pe Isa cu mine pentru că ea nu a fost niciodată la Dubai, plus că nu am cu cine să o las acasă. Voi îmbina utilul cu plăcutul”, a declarat Oana Roman, pentru Click!, la ultima ei ieșire mondenă, de Ziua Femeii.

Chiar dacă a fost invitată în oraș de Marius Elisei de 8 martie, Oana spune că nu e încă rost de vreo împăcare în adevăratul sens al cuvântului între ei.

Nu cred că am lăsat vreo secundă impresia că mă gândesc la vreo împăcare. Cât despre viața sentimentală, îmi este foarte bine așa, singură.

Sunt ok acum, sunt zen. Sunt foarte bine cu mine, cu viața mea și foarte liniștită. Cumva am devenit mai înțeleaptă și foarte bine așezată în viața mea”, ne-a mai spus Oana.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar pe 15 februarie 2021. După două luni, cei doi s-au împăcat, însă despărțirea s-a produs, din nou, în urmă cu câteva săptămâni, când Marius a părăsit vila din Tunari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net