Cel mai vizionat serial Netflix din ultimele două luni. Are doar 3 episoade și se bazează pe o poveste adevărată

Platforma de streaming Netflix aduce în atenția internauților cel mai vizionat serial apărut în acest an. Este vorba despre „American Manhunt: The Boston Marathon Bombing”, un serial polițist, documentar, care se bazează pe o poveste de viață reală.

Serialul American Manhunt: The Boston Marathon Bombing a fost cel mai urmărit / foto: Pixabay
Serialul American Manhunt: The Boston Marathon Bombing a fost cel mai urmărit / foto: Pixabay

Serialul se bazează pe un număr de doar trei episoade și spune povestea unui oraș care este ținut sub teroare de doi frați. Aceste episoade scot la suprafață imagini din arhivă, dezvăluiri exclusive și anumite reconstituiri tulburătoare, care evidențiază tragedia unui oraș ținut sub teroare.

Serialul American Manhunt: The Boston Marathon Bombing a fost cel mai vizionat

Serialul a avut premiera internațională pe data de 12 aprilie a anului în curs. În Boston, orașul aflat sub teroarea a doi frați, Ziua Patrioților reprezintă un prilej de sărbătoare, în atmosfera primăverii.

Mai mulți alergătorii participă la maratonul din Boston, Red Sox joacă pe stadionul Fenway, iar oamenii ies pe străzi pentru a-i susține pe cei care aleargă din Boston către suburbiile orașului.

Intriga și dezvăluirile făcute pe durata celor trei episoade sunt menite să creeze suspans, iar cei care au vizionat serialul cu siguranță nu au regretat.

American Manhunt: The Boston Marathon Bombing se bazează pe o poveste reală / foto: Netflix
American Manhunt: The Boston Marathon Bombing se bazează pe o poveste reală / foto: Netflix

Oamenii au rămas dezamăgiți de cel mai prost film de pe Netflix

Atunci când ai puțin timp liber, simți nevoia să îl petreci  în confortul casei tale, alături de o comedie de zile mari. Din păcate, mulți au fost dezamăgiți după ce au vizionat pelicula ,,Naked”, care se anunța a fi o adevărată comedie.

Cu Marlon Wayans în rolul principal, renumitul actor pentru filmele de comedie, se pare că de data aceasta „Naked” nu a fost pe măsura așteptărilor iubitorilor de umor.

Povestea filmului îl prezintă pe personajul Rob (Marlon Wayans) care avea la dispoziție doar o oră pentru a ajunge la propria nuntă. În tot acest timp, el retrăia aceeași zi la nesfârșit. Deși, probabil, întreaga echipă a fost de părere că filmul va fi un real succes, din păcate, pelicula s-a dovedit a fi o mare dezamăgire.

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net