Cel mai prost film de pe Netflix. Cei care l-au văzut au regretat amarnic timpul pierdut

Netflix este platforma ideală atunci când vrei să urmărești o comedie hilară sau o dramă de zile mari. Totuși, există anumite pelicule care au dezamăgit publicul, printre care se numără și cea de astăzi. Pasionații de filme cu siguranță au trăit o cruntă dezamăgire în urma vizionării unei comedii care părea, inițial, promițătoare. Iubitorii de umor cu siguranță nu s-ar fi așteptat la o asemenea schimbare de situație. 

Filmul de pe Netflix care a dezamăgit. FOTO: Pixabay
Filmul de pe Netflix care a dezamăgit. FOTO: Pixabay

Printre filmele de comedie de pe Netflix se numără și ,,Naked”, filmul în care actorul Marlon Wayans a fost actorul principal. Deși această peliculă se anunța a fi una demnă de o adevărată comedie, cei care l-au vizionat nu au părut prea încântați. Deși Marlon Wayans a reușit de-a lungul timpului să fie protagonistul celor mai hilare filme, acesta nu a prins atât de bine publicului. 

,,Naked” - filmul viral pe Netflix care a creat multe dezamăgiri. 

De-a lungul carierei sale, Marlon Wayans a devenit un actor remarcat, grație rolurilor sale care l-au consacrat.  Recent, cei de acasă l-au văzut din nou în pielea personajului, jucând în filmul ,,Naked”, de pe Netflix.

Pelicula hilară se bazează pe un scenariu asemănător cu cel al filmului ,,Groundhog Day” și arată povestea unui bărbat care mereu se află într-o buclă a timpului, chiar în ziua nunții sale. El se trezește dezbrăcat într-un lift, gol-goluț, așa cum mama lui s-a adus pe lume. Deși nu-și amintește momentul în care a ajuns în lift, cert este că trebuie să facă tot posibilul să ajungă cât mai repede la propria nuntă.

Filmul Naked. FOTO: Netflix
Filmul Naked. FOTO: Netflix

Regula este că personajul Rob (Marlon Wayans) are la dispoziție doar o oră pentru a ajunge la propria nuntă, unde era așteptat de către viitoarea sa soție, Meghan (Regina Hall).

Cu siguranță ideea de a retrăi aceeași zi la nesfârșit poate fi transpus în ceva amuzant, însă rezultatul filmului a fost negativ.

Din păcate, deși întreaga echipă s-a gândit că aceast scenariu va prinde publicului și va genera hohote de râs, adevărul s-a dovedit o adevărată dezamăgire.

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net