Actriță de 26 de ani, găsită moartă în locuința sa! Juca într-un serial Netflix foarte popular

Ultima actualizare:

O actriță model din Coreea de Sud a fost găsită fără suflare. Jung Chae-yul avea 26 de ani și câștigase multă notorietate, mai ales după ce a jucat în „Zombie Detective”, producția de pe Netflix. Până în acest moment, nu se cunosc cauzele decesului.

Actriță de 26 de ani, găsită moartă în locuința!
Actriță de 26 de ani, găsită moartă în locuința!

Nu se cunosc detalii despre cauza decesului

Moartea actriţei Jung Chae-yul a fost anunţată de managerul său, la începutul zilei de marţi, fără să ofere mai multe detalii despre cauza decesului. „Trebuie să vă dau o veste tristă şi zdrobitoare. Actriţa Chae-yul ne-a părăsit pe 11 aprilie”.

„Înmormântarea ei va avea loc în mod privat, în conformitate cu dorințele familiei ei, care trebuie să fie într-o tristețe mai mare decât oricine altcineva”, au declarat reprezentanții agenției acesteia. „Sperăm să vă rugați pentru decedat, astfel încât Chaeyul, care a fost și sinceră în actoria ei, să se odihnească în pace.

Jung Chae-yul juca în „Zombie Detective”

Jung Chae-yul juca în producţia Netflix „Zombie Detective” Foto: nme.com
Jung Chae-yul juca în producţia Netflix „Zombie Detective” Foto: nme.com

Jung Chae-yul își câştigase notorietatea cu rolul său din „Zombie Detective”, dar şi cu producţii precum „ I Have Not Done My Best” şi „Deep”. Frumoasa vedetă urma să apară şi în filmul „Wedding Impossible”.

Actrița era foarte muncitoare și căpătase popularitate. Managerul ei a declarat, potrivit  The Sun: „Era sufletistă și prietenoasă. Este greu să descriu în cuvinte ce actriță bună a fost”.

Actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casă

Ne amintim că spre finalul anului 2022, actrița și cântăreața Irene Cara a fost găsită moartă în casă. Este vorba despre Cara care a devenit celebră în 1980, cu pelicula "Fame", în care a jucat rolul unei eleve la un liceu de artă din New York şi a cântat melodia care a dat titlul filmului, premiat cu Oscar pentru cea mai bună muzică.

Trei ani mai târziu, a fost co-autoare a piesei "Flashdance... What a feeling", din filmul "Flashdance" şi pe care actriţa Jennifer Beals a interpretat o legendară coregrafie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net