A murit o celebră actriţă! FOTO/VIDEO

Ultima actualizare:

    Actriţa June Fairchild a murit la vârsta de 68 de aniFoto Click!
Actriţa June Fairchild a murit la vârsta de 68 de aniFoto Click!

Actriţa americană June Fairchild, una dintre vedetele comediei "Printre fumuri", a murit la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer hepatic.

Artista americană a murit joi (19 februarie), într-un spital din Los Angeles. June Fairchild a devenit cunoscută pentru filme precum "Pretty Maids All in a Row", în care a jucat alături de Rock Hudson, "Pe urmele banilor", în care i-a avut ca parteneri de afiş pe Clint Eastwood şi Jeff Bridges, dar şi "Al şaselea soţ", ultimul film important al actriţei Mae West, informează contactmusic.com.

A avut o relaţie cu cântăreţul Danny Hutton
A avut o relaţie cu cântăreţul Danny Hutton

A jucat şi alături de Jack Nicholson în "Condu, spuse el!" şi în comedia "Head", alături de trupa rock The Monkees. Este, probabil, cel mai cunoscută pentru rolul din comedia din 1978, "Printre fumuri", cu Cheech Marin şi Tommy Chong, în care a interpretat rolul unei dependente de droguri, potrivit Mediafax.

A avut o relaţie cu cântăreţul Danny Hutton şi, potrivit presei americane, ea ar fi fost persoana care a inventat numele formaţiei acestuia, Three Dog Night. S-a luptat vreme îndelungată cu dependenţa de droguri şi de alcool şi a ajuns să locuiască în celebrul cartier rău famat din Los Angeles, Skid Row.

A stat pentru o scurtă vreme şi în închisoare în 2001, după ce a refuzat să execute o sentinţă de muncă în folosul comunităţii, emisă de un tribunal local împotriva ei pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net