Mama actriței Daisy Coleman s-a sinucis la patru luni după ce fiica ei și-a luat viața

Ultima actualizare:
Daisy s-a sinucis în august
Daisy s-a sinucis în august

Mama actriței Daisy Coleman nu a putut trăi cu durerea pe care a simțit-o după ce fiica ei de 23 de ani s-a sinucis. La patru luni după tragedie, Melinda (58 de ani), și-a luat viața. Ea a fost găsită moartă duminică (6 decembrie).

SafeBae, grupul pentru victimele agresiunilor sexuale înființat de Melinda Coleman, a făcut tristul anunț: „Suntem în stare de șoc și foarte triști să anunțăm familiei noastre SafeBae, că am pierdut-o pe Melinda Coleman, care s-a sinucis în această seară. Pierderea soțului ei, Tristan, apoi a fiicei ei, Daisy, a fost mai mult decât a putut suporta. Melinda a fost un veterinar talentat, o mama și soție devotată și un culturist talentat. Mai mult decât orice, și-a iubit copiii și a crezut în ei." Melinda mai are doi băieți, Logan și Charlie. Soțul femeii a murit într-un accident de mașină, pe vremea când Daisy era doar un copil, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Actrița Daisy Coleman ar fi fost violată la 14 ani, de un fotbalist din liceu, Matthew Barnett După ce a spus ceea ce i s-a întâmplat, a fost hărțuită online de prietenii și admiratorii sportivului. Pe 4 august, actrița a fost găsită moartă în apartamentul său din Lakewood, Colorado. Daisy Coleman s-a împușcat în cap. La vremea aceea, mama ei a explicat că a făcut tot posibilul să o țină pe tânără în viață. Daisy a suferit de depresie din cauza episodului pe care l-a trăit în adolescență. Familia ei a investit în psihiatru și tratament, însă din păcate toate acestea nu au ajutat-o. Melinda Coleman a spus că, dacă nu li se face dreptate victimelor precum Daisy, rezultatul va fi mereu tragic.

image
image
image
image
image
image
andreea mantea jpg
Oana  Zăvoranu  cu soțul  ei, Alex jpeg
Oana Roman jpg
image png
antonia instagram jpg
image png
cluj florin salam
gabriela cristea