Filmul care a spart topurile Netflix înainte de Paște! Abia a fost lansat și are doi actori îndrăgiți

A apărut recent pe Netflix și este considerat mai amuzant decât Teambulding! Filmul prezintă o poveste senzațională și nu trebuie ratat!

Filmul care sparge topurile Netflix înainte de Paște
Filmul care sparge topurile Netflix înainte de Paște

Noul film românesc care cucerește Netflix a apărut recent pe platforma de streaming și deja are succes, și nu puțini sunt cei care îl consideră chiar mai amuzant decât Teambulding!  Producția regizată de Bogdan Theodor Olteanu propune un scenariu cu totul inedit ce nu se aseamană cu nimic din ceea ce știți deja!

Pelicula românească de pe Netflix, mai amuzantă decât Teambuilding

Vorbim despre filmul intitulat Taximeștriști, care a apărut pe Netflix și este una dintre cele mai bune comedii românești apărute recent. Din data de 12 aprilie 2023 producția a devenit disponibilă pe Netflix, una dintre cele mai populare platforme de streaming. Și nu degeaba! Își merită locul pentru că filmul propune un subiect pe cât de simplu, pe atât de complex! 

Comedia a fost lansată la începutul anului și reunește nume mari din cinematografia noastră precum Monica Bîrlădeanu și Andi Vasluianu, cei care au jucat împreună în producția Despre oameni și melci acum 10 ani!

Ceea ce e și mai inedit e faptul că filmul este realizat după textul unei piese de teatru cu același nume, echipa reușind să demonstreze că un altfel de text poate fi trasnformat într-o peliculă dacă știi cum s-o faci bine.  Scenariul este scris de Bogdan Theodor Olteanu și Adrian Nicolae.

Filmul spune povestea lui Lică și Liciu, interpretați de Alex Ion și Rolando Matsangos, doi taximetriști ce lucrează pe tura de noapte în București, orașul plin de surprize. Cei doi întîlnesc tot felul de oameni care îi pun în situații ieșite din comun. Ce fel de clienți pot avea doi taximetriști într-o zi obișnuită și ce pot păți, vă lăsăm pe voi să aflați! 

Din distribuția filmului de pe Netflix mai fac parte: Alexandru Ion, Rolando Matsangos, Victoria Răileanu, Cosmin Nedelcu, Ana Maria Guran și Nicoleta Hâncu, Carol Ionescu, Maria Popistaşu, Mădălina Stoica, Alex Mircioi, Ramona Niculae, Ştefania Cîrcu, Emma Mateciuc, Adrian Ban, Adi Bulboacă și Adrian Nicolae.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net