Cel mai trist film de pe NETFLIX. Durează 12 minute, dar vei plânge ore întregi

Scurtmetrajul „Orice s-ar întâmpla, vă iubesc", care a fost nominalizat și la Oscar, spune o poveste extrem de tristă, în doar 12 minute. Click! îți spune de ce vei plânge ore întregi, după ce-l vei vedea!

Acest film te va impresiona cu siguranță / foto: arhivă
Acest film te va impresiona cu siguranță / foto: arhivă

„Orice s-ar întâmpla, te iubesc”, spune povestea unui cuplu îndoliat, în urma decesului fiicei lor, într-un atac armat dintr-o școală din Statele Unite.

Încă de la începutul filmului ni se arată că cei doi soți au trecut prin multe evenimente tragice. Cuplul stă la o masă întinsă, cuprinși de gânduri. Cu ajutorul imaginilor de excepție, filmul te poartă prin amintirile acestora, a căror centru este fetița lor, singura care le ținea relația să nu se destrame.

Scurtmetrajul „Orice s-ar întâmpla, vă iubesc"  nu are dialog

Fără să folosească  dialog, dar cu o coloană sonoră perfectă, filmul reușește să emoționeze. Narațiunea se învârte în jurul umbrelor celor trei membri ai familiei, făcând, practic, un fel de punte între ei și spiritul fetiței.

Practic, acest spirit are un rol esențial, încercând permanent să își mențină familia unită, în încercarea disperată de a-i salva, înainte să fie prea târziu. Deși povestea este inspirată din realitățile crunte din școlile americane, filmul este frumos, are o estetică deosebită și, tocmai de aceea, sigur te vai impresiona până la lacrimi.

În lumea aceasta schimbată, ceea ce scurtmetrajul ne arată, este faptul că durerea adevărată ajunge să ne definească și să ne construiască felul de a fi și, mai mult decât atât, nu există durere mai mare pentru un părinte decât pierderea copilului.

Lansat de Netflix pe 20 noiembrie 2020, scurtmetrajul lui Will McCormack și Michael Govier „If Anything Happens I Love You” este considerat de numeroși critici ca fiind unul dintre cele mai bune scurtmetraje făcute vreodată. Acest fapt se vede și prin prisma celor 21 de premii câstigate printre care și premiul Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de animație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net