Thrillerul de pe Netflix care îți îngheață sângele! E pe primul loc în topul celor mai vizionate filme în România

Cel mai recent film Netflix în limba franceză, „AKA”, a ajuns în topul celor mai vizionate pelicule în România. Este un captivant thriller polițist, cu secvențe extrem de brutale, violente și realiste în multe reprezentări. Și nu în ultimul rând, manevre politice.

„AKA”, thrillerul polițist de pe Netflix care îți îngheață sângele! / Foto: Pexels
„AKA”, thrillerul polițist de pe Netflix care îți îngheață sângele! / Foto: Pexels

Avându-l în rolurile de co-scenarist și rol principal pe actorul Alban Lenoir, thrillerul polițist „AKA” sigur te va captiva încă de la început. Filmul are din primele minute o scenă în care sigur vă veți întreba cine sunt băieții răi. Sau, de fapt, probabil că vă veți întreba mai multe despre cine sunt băieții buni.

Despre film

„AKA” începe cu un agent special OPS trimis în Sudanul de Sud pentru a o salva pe Sonia Gautier, o jurnalistă franceză de mare anvergură, și este salvată în cel mai scurt timp datorită abilităților de luptă ale acestui domn.

Bărbatul se dovedește a fi Adam Franco (Alban Lenoir), care este angajat de serviciile de informații franceze să se infiltreze într-un sindicat francez al crimei condus de Victor, cunoscut pentru adăpostirea unui războinic din Sudanul de Sud, care este acum un susținător ISIS. Ce trebuie să facă el? Treaba lui Adam Franco este să se apropie de Victor și să obțină informații exacte despre acest războinic care se presupune că se află în spatele unui atac terorist în capitala franceză, iar bărbatul pare să se ascundă în țară, planificând un alt atac.

Există multe aspecte ale poveștii care merg dincolo de a fi „doar” un film de acțiune. Aici intervine elementul thriller. Și, de asemenea, unde noi, ca spectatori, suntem obligați să recunoaștem că rareori știm ce se întâmplă până când nu avem imaginea completă. Va reuși Adam să îl prindă făptaș și la ce va trebui să renunțe pe parcurs? Va trebui să urmărești filmul dacă te-am făcut curios.

De asemenea, în distribuția „AKA” de pe platforma Netflix este actorul Eric Cantona. El nu este starul acestui film, dar este un personaj cheie și oferă încă un alt portret puternic al unui om oarecum plăcut. Dar și unul care poate avea, de asemenea, momente în care este extrem de loial și corect.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
survivor domnul dan jpg
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
image
actualitate.net
image
actualitate.net