Serialul momentului în România! Producția, bazată pe o poveste reală, a ajuns la inimile românilor

Cui nu îi plac serialele? Mai ales dacă sunt bazate pe povești reale. Așadar, Click! îți prezintă miniserialul de pe platforma de streaming Netflix, care a reușit să ajungă rapid în top la noi în țară, fiind făcut după o poveste reală și pe care românii îl adoră.

Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră / Foto: Shutterstock
Serialul tv de pe Netflix pe care românii îl adoră / Foto: Shutterstock

Deoarece are un limbaj vulgar, acest miniserial nu este recomandat tinerilor sub 16 ani. Este vorba despre thrillerul danez „The Nurse” („Asistenta” n.r). Distribuția adaptează o poveste adevărată despre o asistentă care ar fi ucis mai mulți pacienți în timpul mandatului ei la Spitalul Nykøbing Falster și se bazează pe cartea cu același nume. Totodată, având la bază o poveste reală, miniserialul a stârnit interesul multor persoane și a ajuns în preferințele românilor.

„O asistentă proaspătă angajată într-un spital începe să suspecteze că dorința de atenție a colegei sale are legătură cu decesele pacienților. Bazat pe o poveste adevărată”, este descrierea miniserialului „The Nurse” („Asistenta” n.r) pe Netflix.

Producția este din anul 2023 și are patru episoade a câte 45 sau 50 de minute fiecare. Actorii principali sunt Fanny Louise Bernth, Josephine Park și Peter Zandersen. Ca și în povestea reală, miniserialul prezintă viața asistentei Christina Aistrup Hansen, o asistentă daneză care a început să își ucidă pacienții. Ea făcea toate crimele în timp ce era în turele de noapte, dându-le pacienților doze letale de medicamente pentru ca starea lor de sănătate să se înrăutățească.

Crimele sale au fost descoperite după câțiva ani

De ce făcea asta? Ei bine, se pare că își dorea foarte mult să aibă parte de foarte multă atenție și să fie lăudată de către colegii săi, însă nu reușea întotdeauna să-i salveze pe toți. Doi pacienți au murit sub supravegherea sa în martie 2015, iar o altă femeie în vârstă de 73 de ani a fost salvată în ultimul moment. Faptele sale au fost descoperite abia în anul 2015, însă, potrivit mai multor surse, prima victimă a asistentei a murit în anul 2012.

Acest serial a reușit să ajungă rapid în top la noi în țară cu ajutorul aprecierilor din partea celor care l-au urmărit. Românii pur și simplu îl adoră! Așadar, dacă te-a atras descrierea, nu ezita să îl vizionezi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net