Netflix, amenințat de o nouă platformă de streaming? Care este aplicația ce ar putea detrona, în curând, celebrul canal de filme și seriale

Ultima actualizare:

Fără doar și poate, Netflix este una dintre cele mai renumite platforme de streaming, la nivel mondial. Dispune de milioane de abonați, iar pasionații de filme au la dispoziție o gamă largă de producții de unde pot alege. Totuși, există și persoane care nu își permit să plătească lunar abonamentul, fiind nevoite să găsească alte platforme alternative, unde pot vedea gratis, sau cel puțin mai ieftin, filmele și serialele dorite.

Platforma de streaming mult mai avantajoasă decât Netflix / foto: Pixabay
Platforma de streaming mult mai avantajoasă decât Netflix / foto: Pixabay

Dacă în timpul liber pe care îl ai la dispoziție ai dori să îl petreci vizionând un film de calitate, trebuie să știi că Netflix nu este singura opțiune. Citește în continuare pentru a descoperi cum poți urmări peliculele preferate, fără să fie nevoie să plătești un abonament Netflix.

Iată platforma de streaming care permite studenților să vizioneze filme fără să plătească nimic

Este vorba despre platforma de streaming Apple TV+, care permite accesul la o gamă variată de filme. Dacă nu vrei să plătești un abonament întreg, există și posibilitatea de a viziona conținutul gratuit. Atenție, pot beneficia de acest abonament doar cei care pot dovedi că sunt studenți. Din nefericire, doar o parte din utilizatorii din România pot avea acces la această aplicație, însă Apple nu oferă suport pentru țara noastră. Din dorința de a vă oferi o informație de calitate, am contactat echipa iStyle, care ne-a precizat că aplicația nu este disponibilă oficial în România, însă unii utilizatori pot avea acces.

Cei care nu au acces la aplicație nu trebuie să fie triști, având în vedere că cei mai mulți se așteaptă ca anul acesta, accesul la Apple+ să fie disponibil pentru toți românii.

Cu toate acestea, pe site-ul oficial Apple, sunt prezentați pașii prin care ne putem crea un cont pe Apple TV+.

 Pentru a face asta, trebuie să te abonezi la Apple Music pentru un abonament de student.

Abonamentul la muzică costă 6,50 dolari, în timp ce pentru Apple TV+ ajunge la 7 dolari pe lună. Dacă alegi serviciul pentru studenți, beneficiezi de o reducere pentru serviciul de muzică, urmând ca mai apoi să obții gratuit serviciul de filme și seriale, scriu cei de la terra.com

Pași pentru a te înscrie la Apple Music și TV+

Platforma de streaming Apple TV+ / foto: Pixabay
Platforma de streaming Apple TV+ / foto: Pixabay

Pentru a deveni abonat, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site-ul UNiDAYS – un portal care oferă reduceri și oferte studenților universitari, printre care se numără și oferta Apple Music pentru studenți, care conține Apple TV. Trebuie să conectezi ID-ul Apple cu contul UNiDAYS.

În aplicația Apple Music, selectează planul „Student” și vei fi redirecționat către site-ul UNiDAYS, unde te loghezi cu datele furnizate.

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net