Cele mai bune filme de văzut în 2023

Ultima actualizare:

Pentru că a început un nou an, există tendințe și când vine vorba de filme care trebuie văzute în 2023, așa că mai jos regăsiți o listă cu filme și seriale de interes. 

filme jpg

Fie că vrei să îți petreci timpul liber uitându-te la un film bun, fie că ești în tren sau autobuz și vrei să îți treacă timpul mai repede, există câteva filme la care trebuie neapărat să te uiți în 2023.

Totuși, nu vorbim doar despre filmele noi, ci și de filme de anul trecut sau care vor apărea în acest an, pentru că sunt multe filme vechi care merită vizionate.

Filme bune pe care să le vezi în acest an

Unele dintre filmele bune din 2023 pe care trebuie să te vezi sunt și vechi, apărute chiar și în urmă cu peste 10 ani, dar merită să fie vizionate. Iar dacă ai văzut deja filmele, poate vrei să le revezi. Vom aminti câteva titluri care au făcut furori și încă sunt apreciate de public: „Mândrie și prejudecată”, „De ce m-am căsătorit”, „Girls Trip: Dezmăț cu fetele”, „Mamma Mia”.

Cele mai așteptate filme ale acestui an

Nu pot să lipsească din lista filmelor bune din 2023 creațiile recente care urmează să apară în acest an. Unul dintre filmele care urmează să se lanseze curând în cinematografe este chiar unul românesc, anume „Taximetriști”.

Alte filme bune din 2023 sunt: „Jocurile Foamei- Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”, „Scream 6”, „Aquaman and the Lost Kingdom”, „Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, „Creed III”.

„Mândrie și prejudecată”

Acest film a apărut în anul 2005 și este inspirat dintr-un roman. El este disponibil pe Amazon Prime Video. Aici este vorba despre o fată săracă, dar deșteaptă, care întâlnește un om bogat și se prezintă relația lor.

„De ce m-am căsătorit”

Un titlul foarte interesant ce stârnește curiozitatea, filmul bun si pentru 2023, a fost lansat în 2007, este o comedie care înfățișează atât căsătoria protagoniștilor, cât și divorțul din cauza unei fetei seducătoare.

„Girls Trip: Dezmăț cu fetele”

Un film mai nou decât celelalte, din 2017, este tot o comedie despre patru prietene care pleacă într-o călătorie în New Orleans pentru un festival. Ele se vor distra, vor dansa, vor petrece, dar apar certuri care pun prietenia lor la încercare. Filmul se poate vedea pe Amazon Prime Video.

„Taximetriști”

„Taximetriști” - cel mai recent film românesc care urmează să se lanseze în 20 ianuarie în cinematografe. Doi taximetriști vor trece prin multe întâmplări într-o singură noapte. Este un film plin de umor care trebuie văzut în acest an.

TAXIMETRISTI Still  (7) jpg

„Jocurile Foamei- Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”

Fanii seriei „Jocurile Foamei” sunt nerăbdători să apară și ultima parte. Povestea filmului vine cu ceva nou, acțiunea se va desfășura cu 60 de ani înainte de cea din primul film. Totuși, filmul va apărea abia în 17 noiembrie 2023.

„Scream 6”

Pentru pasionații de filme horror, „Scream 6” se va lansa pe 31 marti 2023 și este un film bun pentru anul acesta. Supraviețuitorii criminalului își vor începe viețile în New York, plecând din orașul Woodsboro.

„Aquaman and the Lost Kingdom”

Dacă începi anul cu un film bun, trebuie să îl închei pe măsură. Așadar, înainte de Crăciunul din 2023 poți să te uiți la „Aquaman and the Lost Kingdom”, pentru că va apărea pe 23 decembrie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
cub horoscop 1 gif
Somn - femeie care doarme FOTO Shutterstock
horoscop zilnic 13 mai jpg
Horoscop FOTO Shutterstock jpg
horoscop jpeg
Zodii jpg
fericire pexels jpg
Tâmâia este unul dintre cele mai bune leacuri mănăstireşti pentru fiere jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net