Cum arată Kevin din „Singur acasă”, în 2022, la 42 de ani. Macaulay Culkin a depășit dependența de droguri și este tătic

Știți și voi foarte bine: se apropie sărbătorile, așa că este cazul să revedem „Singur acasă” și „Singur acasă - pierdut în New York”. Altfel...ce farmec ar mai avea Crăciunul? Au trecut 32 de ani de la terminarea filmărilor, iar actorul Macaulay Culkin este de nerecunoscut. Dacă în anii trecuți avea mari probleme cu drogurile și arăta deplorabil, se pare că viața de familie a funcționat ca un bun restart pentru actorul american.

Dependența de droguri din anii trecuți l-a transformat pe Macaulay Culkin într-un fel de personaj din „Walking Dead”. Pe românește, arăta precum un zombie! Foarte slab, mereu cu privirea pierdută, acesta și-a șocat fanii din întreaga lume cu imaginea deplorabilă.

Cum arată, în 2022, Kevin din „Singur acasă”

Interpretul celebrului personaj Kevin din „Singur acasă” este de nerecunoscut acum, la 42 de ani. Actorul american Macaulay Culkin a devenit părinte în anul 2021, iar în prezent, alături de partenera sa, Brenda Song, trăiește liniștit și împăcat. 

Se pare că lucrurile negative din viața lui le-a pus într-un sertar al trecutului, a pus cheia și a decis să le lase să rămână acolo. Deși toți se așteptau ca dependența de droguri să-i aducă sfârșitul, mai ales judecând după modul în care ajunsese să arate, iară că a găsit drumul cel bun, până la urmă, s-a reabilitat și și-a schimbat viața. 

La 42 de ani, Macaulay Culkin se pare că are aceeași strălucire a puștiului din „Singur acasă”. Firește, o strălucire mai matură, însă trebuie să recunoaștem că deține aceleași trăsături simpatice, iar faptul că a revenit la o greutate normală după consumul de droguri este un lucru foarte bun. 

Citește și - Ea este femeia cu care Macaulay Culkin s-a logodit! Actorul din „Singur acasă” nu mai e ... singur

Culkin se tunde destul de scurt, iar de când a devenit părinte, parcă nici barba nu-i mai este pe plac, așa că preferă să renunțe la ea. Poartă haine sport-casual și are un stil extrem de comun pentru o persoană atât de cunoscută.

Și-a numit fiul Dakota, în memoria surorii decedate

În privința vieții de familie, Macaulay Culkin trăiește un vis de când a devenit părinte. Mai mult, s-ar fi zvonit, la un moment dat, că ar fi cerut-o în căsătorie pe Brenda Song, întrucât bruneta a fost văzută purtând un inel superb pe deget. În luna aprilie a anului 2021, cei doi au devenit părinții unui băiețel pe nume Dakota. Culkin a decis să-l numească astfel în memoria regretatei sale surori.

Sora lui Macaulay Culkin a murit în anul 2008, la numai 29 de ani. La momentul respectiv, Dakota, sora starului american, a suferit un accident rutier, iar rănile i-au fost fatale. Pierderea surorii sale a fost un eveniment tragic pentru Macaulay, iar actorul american a trăit un coșmar legat de dependența de droguri, în anii ce au urmat. 

Soarta i-a surâs din nou în momentul în care a întâlnit-o pe Brenda Song, iar după mai bine de 4 ani, cei doi au devenit părinți. Preferă să aibă o relație discretă, motiv pentru care Macaulay Culkin nu prea postează, în social media, prea multe fotografii cu el sau cu familia sa. 

Nici pe Instagram nu prea vrea Macaulay prea multă popularitate, iar dovada stă în numărul de numai 1.5 milioane de urmăritori pe care îi are, extrem de puțini pentru un star internațional atât de renumit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net