Deblocăm amintiri în 3,2,1: Cum arată, în 2022, casa în care s-a filmat celebrul film „Singur acasă”

Filmul „Singur acasă” a avut, de-a lungul anilor, încasări record. Mai ales dacă vorbim de primele două părți, „Singur acasă 1” și „Singur acasă 2 - Pierdut în New York”. Pentru cei cărora am reușit să le deblocăm câteva amintiri, avem o super-surpriză! Vă prezentăm, în cele ce urmează, cum arată celebra casă în care s-a filmat prima parte a producției, în anul 2022.

Deși filmat în 1990, filmul „Singur acasă 1” încă mai este vizionat pe scară largă, an de an, mai ales în preajma Crăciunului. 

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată casa în care Kevin i-a prins pe „bandiții uzi” și i-a dat pe mâna Poliției, nu-ți face griji, suntem aici să-ți arătăm imediat!

Cum arată casa din „Singur acasă 1”, la 32 de ani de la filmări

După 32 de ani, celebra casă a lui Kevin este absolut neschimbată din punct de vedere al construcției. În timp, s-au mai adus, însă, anumite îmbunătățiri. Un internaut a postat pe TikTok un video în care prezintă casa lui Kevin, iar videoclipul a devenit viral. 

Zeci de mii de internauți au fost curioși să vadă cum arată locuința cu pricina, mai ales după notorietatea pe care a căpătat-o, de la an la an.

Tot ce nu se știa despre casa în care s-a filmat „Singur acasă 1”

Reședința suburbană din cărămidă a devenit celebră în anul 1990, atunci când Kevin McCallister a jurat să o protejeze de cei doi hoți care aveau ca scop jefuirea ei, dar și a celorlalte case din vecini. 

Scenariul filmului „Singur acasă” a fost scris de John Hughes, un regizor emblematic pentru anii 80. Majoritatea producțiilor acestuia au fost filmate în Chicago, dar și în suburbiile nordice. 

În momentul în care s-a făcut planul pentru producția „Singur acasă”, echipa a căutat cu mare atenție o casă care să se plieze exact pe povestea lui Kevin. Așa au ajuns la locuința cu pricina, atât de iubită de fanii filmului. 

Kevin McCallister
Kevin McCallister

Citește și - Cum arată azi puştiul din «Singur acasă». Macaulay Culkin, distrus de droguri

„Trebuia să găsim o casă în care să funcționeze și cascadoriile, dar și să fie atrăgătoare din punct de vedere vizual. Caldă dar și amenințătoare, în același timp. A fost o provocare pentru noi”, a declarat Columbus, într-un interviu acordat în presa internațională, în anul 2015. 

„Aceasta este genul de casă în care, dacă ai fi copil, ar fi chiar distractiv să fii lăsat de unul singur. A fost exact așa cum mi-am imaginat”, a mai spus acesta, potrivit parade.com. 

Casa din „Singur acasă” se află în Winnetka, Illinios, la aproximativ 16 mile de Windy City. Cea mai mare parte a filmului a fost filmată chiar în această zonă. Casa în sine a fost folosită în special pentru exteriorul din cărămidă, dar și pentru camerele extrem de încăpătoare. Chiar și așa, unele scene nu au putut fi filmate, în întregime, în locuința cu pricina, așa că regizorul a trecut la planul de rezervă. 

Mai exact, multe dintre cadrele în care este prezentat interiorul casei lui Kevin au fost filmate la New Trier Township High School, o școală abandonată din oraș. Realizatorii au construit un decor pe două etaje, în interiorul sălii de sport. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
maria dragomiroiu sot jpg
FotoJet (31) jpg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net