Macalay Culkin s-a logodit în secret?

Au apărut zvonuri că Macalay Culkin s-a logodit în secret. Asta după ce iubita sa, Brenda Song, a fost surprinsă recent purtând un inel cu diamante pe deget

Macaulay ți Brenda sunt împreună din 2017 Foto: Instagram
Macaulay ți Brenda sunt împreună din 2017 Foto: Instagram

Au apărut zvonuri că Macalay Culkin (41 de ani) s-a logodit în secret. Paparazzi au surprins-o pe iubita actorului din seria de filme ”Singur acasă” cu un inel de diamante pe deget. Culkin și Brenda Song (33 de ani), sunt cuplați din 2017. Cei doi s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019). Brenda i-a dăruit deja lui Culkin o fetiță, numită Dakota Song Culkin, care are acum 9 luni.

Numită după sora moartă

Fetița Dakota a fost numită după sora lui Macalay Culkin, care a murit în 2008, la numai 29 de ani, în urma unui accident. Macalay și Brenda locuiesc deja împreună într-o casă superbă din Los Angeles. Au trei pisici, câțiva pești și un papagal. În prezent, Macaulay arată rău, cu cearcăne urâte, şi a îmbătrânit înainte de vreme, din cauza abuzului de droguri şi a suferinţelor din tinereţe.

Și-a întrerupt cariera temporar

După marele succes obţinut cu ”Singur acasă”, Culkin a primit cel mai mare onorariu din toate timpurile oferit unui copil-star, adică 6 milioane de dolari, pentru rolul din filmul ”Richie Rich”, din 1994. El a devenit la acea vreme prietenul cântăreţului Michael Jackson. În 1994, Macaulay nu a mai suportat presiunea statutului de star şi şi-a întrerupt cariera cinematografică temporar.

A mai fost căsătorit

A revenit pe ecran din 2003, dar nu s-a mai bucurat de mari succese. A început să se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, a fost arestat în Oklahoma pentru deţinere de droguri. A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis. Au apărut zvonuri că Macalay Culkin s-a logodit în secret

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net