Cum arată azi puştiul din «Singur acasă». Macaulay Culkin, distrus de droguri

Ultima actualizare:

A fost cel mai bine plătit copil-star! La 41 de ani, Macaulay Culkin e un bărbat distrus de droguri, care nu mai trezeşte nici interesul producătorilor de filme, nici al publicului.

Foto 1 jpeg

Nu e Crăciun fără filmul “Singur acasă”, care face încă cele mai mari audienţe la fiecare difuzare, deşi a împlinit 31 de ani. Chiar dacă a fost văzut de nenumărate ori, aventurile simpaticului Kevin, interpretat magistral de Macaulay Culkin, fac deja parte integrantă din magia Sărbătorilor.

Cine ar fi crezut că puştiul simpatic din acest film va avea o soartă vitregă, după ce a jucat în această cea mai de succes comedie de Crăciun, care a adus încasări record de 476,7 milioane de dolari cu un buget de numai 18 milioane de dolari.

În prezent, Macaulay arată rău, cu cearcăne urâte, şi a îmbătrânit înainte de vreme, din cauza abuzului de droguri şi a suferinţelor din tinereţea sa. După marele succes obţinut cu ”Singur acasă”, Culkin a primit cel mai mare onorariu din toate timpurile oferit unui copil-star, adică 6 milioane de dolari, pentru rolul din filmul ”Richie Rich”, din 1994.

În prezent, Macaulay arată rău, cu cearcăne urâte, şi îmbătrânit înainte de vreme. Foto: Instagram
În prezent, Macaulay arată rău, cu cearcăne urâte, şi îmbătrânit înainte de vreme. Foto: Instagram

Abuzul de droguri l-a distrus

El a devenit la acea vreme prietenul cântăreţului Michael Jackson, care şi-a asumat un fel de rol de baby-sitter pentru el. Unii spun că cei doi dormeau în acelaşi pat şi se întreabă şi azi dacă nu cumva megastarul l-a abuzat sexual. În 1994, Macaulay nu a mai suportat presiunea statutului de star şi şi-a întrerupt cariera cinematografică temporar.

A revenit pe ecran din 2003, dar nu s-a mai bucurat de mari succese. A început să se drogheze şi, la 17 septembrie 2004, a fost arestat în Oklahoma pentru deţinerea a 17,3 grame de marijuana, 16 miligrame de Xanax şi 32 de grame de clonazepam.

A fost eliberat din puşcărie pe cauţiune, după care a fost condamnat la un an de detenţie cu suspendare. A fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis (38 de ani).

Despărţirea de aceasta l-a debusolat, abandonându-se drogurilor. Mult timp prietenii s-au temut pentru viaţa lui, pentru că slăbea pe zi ce trecea, obsedat până la nebunie de Mila, care l-a abandonat pentru Ashton Kutcher (43 de ani).

În prezent, Macaulay are o relaţie cu Brenda Song (33 de ani), care i-a dăruit şi o fetiţă, Dakota, azi în vârstă de 8 luni. Cei doi s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net