Ea este femeia cu care Macaulay Culkin s-a logodit! Actorul din „Singur acasă” nu mai e ... singur

Ultima actualizare:

Macaulay Culkin s-a logodit. E oficial! Actorul, cunoscut pentru rolul din ”Singur acasă”, se însoară cu actrița Brenda Song, au confirmat surse din apropierea celor doi.

Actorul locuiește deja împreună cu Brenda Foto: Prifimedia
Actorul locuiește deja împreună cu Brenda Foto: Prifimedia

Macaulay Culkin (41 de ani) s-a logodit cu Brenda Song(33 de ani) și se pregătesc de nuntă. La scurt timp după ce Brenda a fost surprinsă de paparazzi cu un inel de logodnă pe deget, apropiații celor doi au confirmat pentru ”New York Post” că sunt logodiți și că se pregătesc să se căsătorească.

Sunt cuplați din 2017

Culkin și Brenda Song sunt cuplați din 2017. Cei doi s-au cunoscut în Thailanda, în timpul filmărilor pentru „Changeland” (2019). Brenda i-a dăruit deja lui Culkin un fiu, numit Dakota Song Culkin, care are acum 9 luni. Fiul, Dakota, a fost numit după sora lui Macalay Culkin, care a murit în 2008, la numai 29 de ani, în urma unui accident.

A mai fost însurat

Macalay și Brenda locuiesc deja împreună într-o casă superbă din Los Angeles. El are o avere de 18 milioane de dolari, ea are în conturi 5 milioane de dolari. Macaulay Culkin a mai fost căsătorit cu Rachel Miner între 1998 şi 2000 şi, din 2002 până în 2010, a avut o relaţie cu actriţa Mila Kunis. Macaulay Culkin s-a logodit.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
Ramona Olaru jpeg
image png
dorian popa hp jpg
image png
colaj gina pistol  irina fodor png
iulia albu si mike instagram jpg
banner oana moșneagu vlad gherman png
banner gabriela cristea png