Filmul "Singur acasă" va fi difuzat de Antena 1. În ce zile îl vedem pe Kevin

Ultima actualizare:

Cea mai cunoscută și așteptată comedie de Crăciun, ”Singur acasă”, nu se va mai vedea anul acesta la PRO TV, ci la Antena 1. Postul a anunțat oficial și zilele de difuzare. a împlinit 30 de ani de la lansarea sa, la 16 noiembrie 1990

Anul trecut, filmul "Singur acasă" a împlinit 30 de ani de la lansarea sa, la 16 noiembrie 1990. Este pelicula de Crăciun care aduna, în fiecare an, o medie de 2 milioane de telespectatori în fața ecranelor, pe PRO TV. Iată că anul acesta Kevin, interpretat de Macaulay Culkin, se mută la Antena 1.

Cu mesajul „Hai, România, să declanşăm magia!”, Antena 1 va difuza pe 4, 11 şi, respectiv, 18 decembrie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, cele trei părţi ale celei mai de succes comedii din toate timpurile. 

„Singur acasă”, încasări și audiențe record

Cea mai frumoasă comedie de Crăciun din istorie, „Singur acasă”, încă adună în faţa televizoarelor toată suflarea în perioada Sărbătorilor de iarnă, indiferent de generație! La lansare, nimeni nu se aştepta că va avea un aşa imens succes. Filmul care a avut un buget de 18 milioane de dolari a adus încasări record de peste 476,7 milioane de dolari. Ideea filmului a aparţinut scenaristului John Hughes, care l-a descoperit pe puştiul Macaulay Culkin, astăzi în vârstă de 41 de ani, şi a scris povestea special pentru el.

Citește și:

10 lucruri pe care nu le ştiai despre pelicula ''Singur acasă"

Macaulay Culkin și Brenda Song au devenit părinți. Ce nume va purta micuțul

image
image
image
image
image
image
netflix jpg
banner jean de la craiova png
banner sanziana buruiană png
banner laurette ion tiriac png
cub laurette png
netflix pixabay jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
image
actualitate.net
image
actualitate.net