Top 5 drame emoționante de pe Netflix pe care să le vezi în weekend, neapărat cu șervețele lângă tine. Te vor face să plângi 100%!

Vrei să ai un weekend plin de filme bune, dar la care să lăcrimezi puțin? Avem pentru tine cele mai bune recomandări de pe Netflix: un top al celor mai lacrimogene 5 drame pe care le poți vedea fie singur, fie în compania prietenilor, a familiei sau a persoanei iubite. 

Drame de văzut pe Netflix
Drame de văzut pe Netflix

Top 5 drame emoționante de pe Netflix. De multe ori ni se întâmplă să avem fel și fel de stări, iar filmele pe care le vizionăm le alegem, în mod firesc, în funcție de starea emoțională pe care o avem în momentul respectiv. Dacă vremea te inspiră să vizionezi o dramă sau mai multe, avem cel mai bun top al dramelor emoționante de pe Netflix! Nu uita, trebuie neapărat să ai șervețele lângă tine, căci vei plânge 100%!

Minunea (Wonder)

Această dramă de pe Netflix înfățișează povestea tristă a lui August Pullman, un copil cu un chip diferit, care deși este tratat urât de colegi și oamenii din societate, se ambiționeze singur să-și schimbe soarta și să devină cel mai bun în domeniul pe care îl iubește atât de mult: astronomia! Mama lui (Julia Roberts) este alături de el pas cu pas și îi susține chiar și cele mai mari căderi emoționale. Un film la care vei plânge garantat!

Jurnalul (The Notebook)

La fel de emoționant este și filmul Jurnalul. Acesta prezintă povestea de iubire dintre doi tineri pe care îi separă atât războiul, cât și clasele sociale diferite din care fac parte. Ceea ce urmează între ei și firul poveștii sunt elementele care vor smulge râuri de lacrimi. Trebuie vizionat cu orice preț.

Nu rata - Scenele de sex din filme, gândite matematic de „coordonatorii de intimitate”

Hachiko

Dacă iubești animalele, cu siguranță trebuie să vezi această dramă măcar o dată în viață. Un profesor de pian găsește un pui de Akita Inu, pe care îl ia acasă. Se îndrăgostește rapid de cățel, iar între cei doi se naște o relație specială. Problemele de sănătate ale profesorului duc la moartea acestuia, iar câinele continuă să aibă chiar și după moarte o legătură specială cu el. Cum? Rămâne să descoperi! Nu uita de șervețele!

Nautragiatul

Un bărbat, curierul unui departament de livrări, se prăbușește cu avionul și se trezește naufragiat. Ajuns pe o insulă pustie, tot ce are la îndemână sunt coletele pe care urma să le livreze. Le deschide și începe să se folosească de ceea ce găsește în el, în funcție de necesități. Nevoia îl împinge la gesturi extreme, iar cea mai mare palmă pe care o primește din partea destinului este legată chiar de soția sa, care l-a crezut mort. Un film pe care n-ai voie să-l ratezi!

Miracolul din celula 7

Dacă iubești filmele turcești, ai nimerit unde trebuie. Drama Miracolul din celula 7 pune în lumină povestea tristă de viață a unui tată cu dizabilități mintale, care își iubește enorm fiica. Închis în spatele gratiilor dintr-o eroare, acesta luptă cu orice preț să-și mai vadă măcar o dată fiica. Numeroase alte lucruri emoționante și triste se întâmplă, așa că pregătește-te emoțional, dacă vrei să-l vizionezi. 

BONUS - recomandarea numărul 6: filmul 7 suflete

Dacă niciuna dintre dramele de mai sus nu-ți face cu ochiul, mai avem o recomandare, bonus! Este vorba despre filmul 7 suflete în care Ben (Will Smith) încearcă disperat să repare o greșeală din trecut. Ajunge să ajute 7 oameni, iar povestea devine cu mult mai interesantă, așa că nu trebuie să-l ratezi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
image
actualitate.net
image
actualitate.net