Serialul de pe Netflix care te va dărâma sufletește. A bătut toate recordurile, deși nu este în limba engleză

Ultima actualizare:

Dacă tot a venit weekendul avem pentru tine un serial Netflix care a rupt topurile și a dărâmat recorduri, deși nu este în limba engleză. Mini-seria are doar 8 episoade și te va ține lipit de ecran de la început și până la sfârșit. Mai mult, rolul principal este jucat de unul dintre cei mai în vogă și mai frumoși actori europeni. Hai să vedem despre ce e vorba.

Serialul de pe Netflix care te va dărâma sufletește
Serialul de pe Netflix care te va dărâma sufletește

Se întâmplă de multe ori să petreci mult timp căutând serialul perfect de pe Netflix? Ei bine, dacă te afli în postura în care ne-am regăsit cu toții cândva, avem pentru tine o propunere care te scapă de probleme măcar pentru câteva zile.

Se spune că nimeni nu poate scăpa de trecut și că la un moment acțiunile tale te vor prinde din urmă. Aceasta este tema fundamentală a serialului care a rupt topurile pe Netflix atunci când a fost lansat.

Cei trei protagoniști, Mateo, Olivia, Lorena și Aguilar, vor trebui să privească în față deciziile care le-au distrus viețile pentru totdeauna. Da, ai ghichit – un nou serial spaniol a intrat în inimile abonaților platformei de streaming. După succesul înregistrat de „La Casa de Papel” și „Elite”, The Innocent (în original „El inocente”) este o altă producție de mare succes.

Inspirat din bestsellerului scris de Harlan Coben, serialul Netflix este o mini-serie ce cuprinde opt episoade. În rolul principal o să-l recunoști și o să-l adori pe unul dintre cei mai apreciați actori ai momentului în Spania, Mario Casas.

Serialul de pe Netflix care care a dărâmat recorduri și a cucerit topurile

Serialul „Nevinovat” este un thriller de excepție lansat în urmă cu doi ani. Timp de mai multe săptămâni, producția spaniolă a stat pe primul loc în topul celor mai urmărite seriale de pe Netflix.

„The Innocent” spune povestea lui Mateo Vidal Rivera (Mario Casas), un fost condamnat la închisoare, care încearcă să-și refacă viața după o tragedie petrecută în tinerețea lui. Acesta nu mai are încredere în nimeni, iar viața lui pare măcinată de trecutul întunecat. Totul ia o răsturnare de 180 de grade când iubita sa însărcinată dispare fără urmă după ce primește un telefon anonim.

În peisaj apare o inspectoare care va totul peste cap în momentul în care investighează sinuciderea unei călugărițe și găsește legături între cazul ei și cel al dispariției partenerei „inocentului”. Este sau nu este vinovat Mateo?

„Toate personajele au momentele și poveștile lor, iar singurul lucru pe care toți îl au în comun este acela că nimeni nu scapă de trecut. Când eram în facultate am asistat la o luptă care a fost la fel de înfricoșătoare ca cea pe care am filmat-o pentru serial, dar din fericire nimeni nu a murit atunci”, declarat Mario Casas, actorul care joacă rolul principal în serialul de pe Netflix.

Serialul „Inocent” de pe Netflix i-a cucerit pe români

Pe lângă suspans și povestea nemaiîntâlnită până acum, serialul Inocent a prins în întreaga lume și datoria lui Mario Casas, unul dintre cei mai iubiți actori spanioli.

Multă lume îl știe din pelicula Tres metros sobre el cielo, dar Mateo a mai apărut pe micile ecrane în „Oamenii lui Paco” și „Vaporul”, iar la Netflix mai apare și în alte două thrillere, „Paramedicul” (2020) și „Aici e acasă” (2020).

Cu siguranță, însă, cel mai bun film al său este Contratiempo (The invisible guest), unul dintre cele mai bune filme produse în Spania în ultimii 10 ani. Îți recomandăm cu drag și această peliculă din 2016, așa cum te invităm să petreci opt ore pline de suspans și adrenalină alături de serialul Inocent, care a rupt topurile pe Netflix, chiar dacă nu este în limba engleză. 

image
image
image
image
image
image
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net