Filmul care a cucerit inimile cinefililor! Durează doar două ore și îți va tăia răsuflarea

Ultima actualizare:

Este vorba despre o dramă de război care a cucerit mai mulți utilizatori Netflix, iar narațiunea sa devine atât de profundă încât vă va lăsa fără suflare pe măsură ce intriga avansează.

O dramă de război a cucerit numeroși utilizatori Netflix. Foto: Click.
O dramă de război a cucerit numeroși utilizatori Netflix. Foto: Click.

Un film bazat pe viața reală și care povestește o dramă de război

Netflix a devenit în ultimii ani un serviciu de streaming care oferă o mare varietate de conținut în afara limbii engleze abonaților săi, aceste producții fiind foarte bine primite de publicul larg. În cadrul acestora găsim un film care se bazează pe viața reală și durează mai puțin de 2 ore, este o dramă de război care te va lăsa fără suflare.

Navrik, o producție norvegiană

În ciuda faptului că acest film a intrat pe Netflix pe 23 ianuarie, în prezent a devenit unul dintre cele mai vizionate de pe platformă. Filmul despre care vorbim este 'Narvik', o producție de origine norvegiană care are la bază viața reală și care povestește o dramă de război care durează mai puțin de 2 ore; Intriga este centrată după cel de-al Doilea Război Mondial, după ce un soldat se întoarce acasă, povestea îți va taia răsuflarea.

În 2022, 'Narvik' a devenit unul dintre cele mai vizionate filme din Norvegia, în această țară depășind vânzarea a 400.000 de bilete. Potrivit Netflix, producția care durează mai puțin de 2 ore are loc „în contextul bătăliei cunoscută drept prima înfrângere a lui Hitler în al Doilea Război Mondial, un soldat norvegian se întoarce acasă și descoperă ceva șocant despre soția sa”.

În 62 de zile au murit 8500 de soldați

După înfrângerea lui Hitler, acest soldat se întoarce acasă, unde îl așteaptă o situație familiară care îl va lăsa surprins. În ciuda faptului că aceasta este ficțiune, tema vieții reale se concentrează pe trupele germane care au invadat orașul în 1940. În acel an, aliații s-au confruntat cu un război care a durat 62 de zile în care au murit în jur de 8.500 de soldați.

Filmul de pe Netflix, care se bazează pe viața reală durează mai puțin de 2 ore și te va lăsa fără suflare, îl are în rol principal pe actorul norvegian în vârstă de 27 de ani Carl Martin Eggesbø. Acesta este cunoscut pentru rolul său la serialul pentru tineret „Skam”. Narvik s-a poziționat ca una dintre producțiile preferate din cadrul platformei de streaming, precum și una dintre cele mai vizionate și care fac furori în rândul utilizatorilor, scriu cei de la terra.com.mx.

image
image
image
image
image
image
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net