Este filmul momentului pe Netflix! Pelicula, bazată pe fapte reale, s-a bucurat de un succes răsunător încă de la lansare

Ultima actualizare:

Un film bazat pe fapte reale și care s-a bucurat de un succes răsunător încă de la lansare este pelicula momentului pe Netflix. Este vorba despre Regele Proscris. Mai exact, Outlaw King este o filă de istorie autentică, petrecută acum mai bine de o jumătate de mileniu, pe tărâmurile scoțiene, într-un film biografic excelent regizat, cu scene de luptă realiste, un decor fascinant și cu interpretarea Regelui Proscris, jucată exact așa cum trebuie de încântătorul actor Chris Pine.

Regele Proscris este filmul momentului pe Netflix. Foto: Click.
Regele Proscris este filmul momentului pe Netflix. Foto: Click.

O dramă istorică despre legendarul rege al Scoției Robert Bruce

Regele proscris (realizat în 2018) se concentrează asupra figurii lui Robert Bruce și a luptei sale împotriva opresiunii engleze în Războiul de Independență. Filmul spune o poveste epică despre legendarul Rege al Scoției, Robert Bruce, și lupta sa de a recâștiga controlul asupra Scoției, după ce a fost declarat proscris de către regele Angliei pentru că s-a întronat rege al Scoției și a provocat Războiul Civil. În Scoția secolului al XIV-lea, Robert I, „regele proscris”, și-a folosit istețimea și curajul să se lupte împreună cu armatele sale în Războiul de Independență Scoțian. Cu scopul de a combate armata britanică ocupantă, mult mai mare și mai bine dotată, Robert Bruce a reușit să elibereze Scoția de opresiunea engleză și să-și conducă poporul către libertate.

Din nou împreună David Mackenzie și Chris Pine după producția nominalizată la Oscar Hell or High Water

Filmat în Scoția, Outlaw King îi reunește pe regizorul de Oscar David Mackenzie (Hell or High Water) cu actorul Chris Pine, aflat în rol principal, cu Aaron Taylor-Johnson, Florence Pugh și cu Billy Howle.

„Sunt extrem de fericit că am ocazia să analizez în detaliu povestea lui Robert Bruce și să descopăr adevăruri care, adeseori, sunt înlocuite de legende. Acesta este al șaselea lungmetraj pe care îl filmez în Scoția, iar toamna este anotimpul meu favorit pentru filmări, așa că sunt de-a dreptul nerăbdător să dau viață acestui film în superbele peisaje scoțiene, indiferent că vom avea parte de ploi, soare, furtună sau ninsoare. Sunt mândru că micuța noastră companie de producție din Glasgow, Sigma Films, a reușit să facă acest film și doresc să mulțumesc Netflix pentru ocazia oferită”, a declarat regizorul David Mackenzie în timpul filmărilor acestei pelicule. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
cristi serb chefi la cutite 4 webp
netflix jpg
netflix pixabay png
cub Pepe botez png
image
actualitate.net
image
actualitate.net