Cel mai tare serial de suspans de pe Netflix! A rupt topurile din 2023! Te ține lipit de ecran de la început până la final

Ultima actualizare:

Ești fan al genului horror? Îți plac scenele care te țin în suspans și te înspăimântă, dar și cele cu invazia zombi? Cu siguranță platforma de streaming Netflix are o grămadă de opțiuni, numai bune pentru cei care sunt în căutarea groazei. Iar printre acestea, se află un serial horror coreean care își prezintă viața unor adolescenți care încearcă cu disperare să supraviețuiască invaziei morților-vii în școala lor. A fost serialul numărul 1 pe platformă, cu 124.79 milioane de ore vizionate și a ajuns în top 10 în 91 de țări, unde a rămas timp de două săptămâni la rând.

Serialul horror de pe Netflix pe care merită să-l vezi
Serialul horror de pe Netflix pe care merită să-l vezi

Serialul horror coreean „All of Us Are Dead” („Suntem Morții cu Toții” n.r) a fost lansat pe platforma de streaming pe 28 ianuarie și a urcat rapid pe locul al treilea în topul celor mai vizionate seriale coreene de pe Netflix, după „Squid Game” și „Hellbound”. Având în total 12 episoade, serialul îți prezintă viața unor adolescenți care încearcă să supraviețuiască unei epidemii în care oamenii se transformă în zombi.

Ce se întâmplă în serialul de pe Netflix

Totul începe cu o zi obișnuită ca oricare alta la Hyosan High School. Deoarece mulți dintre elevi „se distrează” agresându-și colegii, profesorul de chimie, în încercarea disperată de a-și salva fiul de la agresiunea constantă la care este supus la școală, a dezvoltat un virus care ar fi trebuit să-l facă suficient de agresiv încât să fie capabil să răspundă și el cu aceeași monedă.

Însă, totul ia o întorsătură groaznică. Virusul l-a făcut mai puternic, dar, în același timp, l-a transformat pe pașnicul elev într-un zombi înfometat. De aici, virusul scapă din laborator și transformă întreaga școala și apoi întregul oraș într-un paradis al zombilor, iar, ca și în alte filme și seriale de acest gen, singura modalitate în care poți să supraviețuiești este să te ții departe de acești zombi și să nu fii mușcat de ei.

Având în vedere că aceștia sunt foarte puternici, rapizi, mulți și tot timpul flămânzi, în aceste condiții, nu prea favorabile vieții, și pe cont propriu, câteva grupuri de elevi încearcă să supraviețuiască. Chiar dacă pe parcursul serialului ai impresia că nu va supraviețui nimeni, în final, vor rămâne și câțiva în viață, iar, în ultimul episod, spectatorii au parte și de o surpriză.

Serialul Netflix va reveni și cu sezonul doi

Unul dintre personaje, șefa clasei, care era un zombi „asimptomatic”, un gen nou de creatură jumătate om-jumătate zombi, a supraviețuit bombardamentului asupra orașului. Și nu e singură, mai sunt și alții ca ea, care deocamdată se ascund.

De asemenea, pentru cei care l-au văzut și pentru cei care doresc să-l vizioneze avem și o veste bună. După ce a fost serialul numărul 1 pe Netflix, cu 124.79 milioane de ore vizionate și a ajuns în top 10 în 91 de țări, unde a rămas timp de două săptămâni la rând, serialul de pe Netflix va avea și sezonul doi.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net