Episodul final „The Walking Dead”. Moartea neașteptată a unuia dintre cele mai iubite personaje

Serialul „The Walking Dead” a ajuns la final, spre dezamăgirea tuturor fanilor. Sezonul 11 din invazia zombi, filmat anul trecut, a fost împărțit în 3, iar ultimul episod s-a lăsat așteptat o săptămână. Acesta conține scene emoționante, dar și moartea unui personaj îndrăgit pe care n-a anticipat-o nimeni.

După 12 ani de filmări, producția „The Walking Dead” a ajuns la final. Deși întrebarea de pe buzele tuturor se leagă de reîntoarcerea în prim plan a celebrului Rick Grimes și a iubitei sale, Michonne, un alt eveniment captează, însă, toată atenția. 

Ultimul episod „The Walking Dead” reflectă moartea unui îndrăgit personaj

Numit „Rest in Peace”, ultimul episod „The Walking Dead” este cu adevărat o surpriză pentru toți fanii producției AMC. Deși nu a înțeles nimeni despre ce e vorba în titlul acestuia, noi vă povestim totul, pentru a vă da seama mai ușor de desfășurarea evenimentelor. 

Aflați la răscruce din cauza conflictului din Commonwealth cu Pamela Milton, personajele Daryl, Rosita, Gabriel, Carol, Mercer și Judith caută o cale de scăpare, mai ales că cea din urmă a fost împușcată în episodul 23 și necesită îngrijiri medicale urgente. Daryl se străduiește din răsputeri să o ducă pe Judith la un loc sigur unde să-i poată fi scos glonțul din corp. Pe de altă parte, celelalte personaje luptă pentru a rămâne în viață în revolta izbucnită din cauza nedreptății cu care Milton trata locuitorii din Commonwealth. 

Citește și:  OK! a vizitat platourile de filmare din Mexic ale serialului “Fear the Walking Dead”

Punctul culminant al episodului nu îl reprezintă, însă, întoarcerea lui Rick și a lui Michonne, ci moartea unui dintre cele mai îndrăgite personaje: Rosita. 

Maggie și Negan fac pace

Curajoasă și tot timpul gata să-și dea viața pentru cei dragi, Rosita își pierde viața în finalul serialul „The Walking Dead”. Moartea acesteia provoacă șocul tuturor personajelor, dar și al fanilor. Pe patul de moarte, Rosita primește o binecuvântare de la Gabriel, preotul care i-a devenit, între timp, iubit și tatăl adoptiv al fetiței sale, Coco, însă nu este ultimul care-și ia rămas bun de la ea. 

Sursă foto: Facebook
Negan, „The Walking Dead”

Eugene, cel care a iubit-o mereu cu adevărat, rămâne lângă Rosita până aceasta își dă ultima suflare. Încă o dată, fanii au ocazia de a vedea legătura puternică dintre cei doi. 

Tot în ultimul episod, Maggie și Negan fac pace și decid că socotelile au fost încheiate, în ciuda faptului că acesta l-a ucis pe soțul ei, Glenn Rhee. 

Finalul copleșitor conține, de asemenea, imagini emoționante și cu Rick și Michonne, care concurează cu succes cu cele în care sunt înfățișați Maggie și Negan. 

Vezi și - FOTO Fugiţi din calea lor! «Morţii vii» au invadat străzile din Veneţia

Deși inclusiv finalul pare unul apocaliptic, există mai multe evenimente pozitive ca niciodată. În ultimul episod, producția s-a axat foarte mult pe legăturile dintre personaje, care au fost umbrite, de-a lungul timpului, de disperarea de a supraviețui și de a face față invaziei zombi. 

Judith primește viitorul la care visa Carl

Mușcat de un umblător, Carl moare și singura dorință pe care o mai are este ca tatăl său, Rick, să facă pace cu Negan și să dea uitării totul. Să construiască împreună o lume nouă și să revină la normalitate. Evenimentele nu se desfășoară conform planurilor sale, mai ales după ce Rick dispare, iar 2 sezoane nimeni nu știe nimic despre el. Toți presupun că a murit. 

Dornică să aibă parte de o viață normală, Judith, sora cea mică a lui Carl, încearcă, în finalul serialului, să le insufle asta tuturor. Din fericire pentru fani, de data aceasta reușește. Ultimele cadre ale episodului 24, de-a dreptul fabuloase pot fi urmărite pe Disney Plus, având în vedere faptul că Netflix nu deține decât prima parte a sezonului 11, formată din 8 episoade. 

foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
dorobantu mana jpg
zodia singura de sarbatori jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
shutterstock 2211785457 jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
Istvan Kovacs (dreapta) la CM 2022 FOTO Profimedia jpg
image png
image
image
image
image
wednesday jpg
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
smartphone sursa pexels com jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
filme de craciun
FotoJet (1) jpg