Serialul "Fear The Walking Dead", premiera în România, pe 24 august, simultan cu premiera din SUA

Ultima actualizare:

Fear the Walking Dead”, este serialul pereche al dramei de succes “The Walking Dead”. Premiera mondială a celui mai aşteptat nou serial, “Fear the Walking Dead” va fi pe televiziunile AMC Global din lume simultan cu premiera din SUA, luni, 24 august de la ora 4:00 şi apoi se va redifuza în intervalul de primetime local, de la ora 23:00. În România, AMC va difuza serialul “Fear the Walking Dead” cu subtitrare de la început.

Fiecare episod ce va urma se va transmite în direct simultan cu AMC S.U.A şi va fi redifuzat în primetime de la ora 23:00 pe întreg parcursul primului sezon de şase episoade. Finalul sezonului va fi pe 5 octombrie în ţările Europei Centrale şi de Est.  

Acţiunea din “Fear the Walking Dead” are loc în Los Angeles şi se concentrează pe noi personaje şi o nouă intrigă. “Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombi – în vremuri în care lumea se schimba rapid din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă exact ce se întâmplă, când viaţa, aşa cum toată lumea o cunoştea, se schimba complet şi se altera în feluri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina vreodată. Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert sunt producătorii executivi ai “Fear the Walking Dead” şi David Erickson este showrunner-ul serialului produs de AMC Studios. Producătorul executiv adjunct Adam Davidson, care a regizat episodul pilot, regizează de asemenea şi următoarele două episoade.

Acţiunea serialului se desfăşoară în Los Angeles şi îi are în distribuţie pe Kim Dickens în rolul lui Madison, Cliff Curtis în rolul lui Travis, Frank Dillane în rolul lui Nick, Alycia Debnam-Carey în rolul Aliciei, Elizabeth Rodriguez în rolul Lizei, Ruben Blades în rolul lui Daniel, Mercedes Mason în rolul Ofeliei şi Lorenzo James Henrie în rolul lui Chris.

Primul sezon al serialului va avea şase episoade de câte o oră. Al doilea sezon va avea premiera în 2016.

“Anticiparea din întreaga lume pentru “Fear the Walking Dead” a atins un crescendo şi suntem extaziaţi pentru difuzarea serialului pentru fanii din toată lumea în acelaşi timp cu S.U.A“, a declarat Bruce Tuchman, preşedintele AMC şi Sundance Channel Global. “Chiar dacă se află în Hong Kong, Bucureşti sau São Paulo, telespectatorii AMC vor putea să participe împreună la  călătoria şi experienţa începutului apocalipsei zombi”.

“Robert Kirkman, Dave Erickson şi fantasticii scenarişti, producători, actori şi echipa responsabilă pentru aducerea la viaţă a “Fear the Walking Dead” au lucrat din greu creând un serial cu totul diferit şi captivant”, a declarat Charlie Collier, preşedintele AMC şi SundanceTV. “Luăm parte la “Fear” înainte de apariţia apocalipsei zombi cu o dinamică familială interesantă ca punct de început. După ani de planificare, faptul că suntem acum la doar şase săptămâni distanţă de a împărtăşi “Fear” cu lumea întreagă, este cu adevărat incitant“.

In Romania , pe pagina de FaceBook  RASPANDESTE VIRUSUL, utilizatorii au posibilitatea sa isi infecteze virtual prietenii si sa castige multe premii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net